Ianis Hagi a revenit pe teren în tricoul lui Rangers / Foto: Profimedia

Ianis Hagi a revenit pe teren după un an! Ce notă a primit internaționalul român în meciul Rangers - St. Johnstone

articol scris de Digi Sport
28.01.2023, 19:36
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Ianis Hagi (24 de ani) a bifat prima apariție pe gazon după accidentarea suferită pe 21 ianuarie 2022. Cu românul pe teren din minutul 72, Rangers s-a impus în fața lui St. Johnstone, scor 2-0, în etapa a 23-a din Premiership.

Revenirea lui Ianis Hagi! Românul a jucat pentru Rangers după o pauză de un an

Tavernier a deschis scorul din penalty în minutul 15, iar 20 de minute mai târziu cei de la St. Johnstone au rămas în inferioritate numerică, după eliminarea lui Clark. Kamara a dublat avantajul lui Rangers după pauză și a stabilit scorul final.

Ianis Hagi l-a înlocuit pe Tillman în minutul 72 și a văzut cartonașul galben 7 minute mai târziu. Românul a fost notat cu 6,9 de SofaScore, sub media echipei, însă trebuie menționat că Hagi jr nu a avut la dispoziție decât 20 de minute și a revenit după cea mai gravă accidentare din cariera sa.

  • Ianis Hagi s-a accidentat pe 21 ianuarie 2022, la genunchi, în meciul cu Stirling Albion FC (4-0), din turul al patrulea al Cupei Scoţiei.

Rangers ocupă poziția a doua în clasament, cu 55 de puncte, la 6 lungimi în urma lui Celtic, echipă care are și un meci mai puțin disputat.

Gică Hagi: ”M-aș bucura ca Ianis să ajungă la un moment dat la Galatasaray”

Chiar dacă a stat ”pe bară” în 2022, presa din Turcia a scris că Galatasaray îl dorește cu insistență pe internaționalul român.

Hagi jr este legitimat la Rangers din 2020 și de curând și-a prelungit contractul cu gruparea scoțiană până în 2026. Cu toate acestea, turcii anunță că Galatasaray, clubul la care tatăl său este o adevărată legendă, ar face ”tot ce-i stă în putință” pentru a obține semnătura fiului ”Regelui”.

La conferința de presă premergătoare duelului FCSB - Farul, care va putea fi urmărit duminică, de la ora 19:00, în direct la Digi Sport 1, Gică Hagi a comentat mutarea despre care se discută în aceste zile în Turcia.

"M-aş bucura ca Ianis să ajungă la un moment dat la Galatasaray, dar în momentul de faţă nu se pune problema. În momentul de faţă eu ştiu că e iubit şi dorit la Rangers foarte tare", a transmis Gică Hagi.

Gică Hagi a evoluat între 1996 și 2001 la Galatasaray și a rămas idol la Istanbul. A fost cea mai prolifică perioadă din cariera "Regelui": 4 titluri de campion în SuperLig, 2 Cupe și 2 Supercupe ale Turciei, Cupa UEFA și Supercupa Europei sunt trofeele cucerite de Hagi la Galata. În plus, Gică Hagi a câștigat o Cupă a Turciei cu Galatasaray și din postura de antrenor.

"Îmi doresc, într-adevăr (n.r.- să joace la Galatasaray). E un club pe care îl iubesc. Am crescut cu el, acolo m-am născut. Nu știu ce-mi rezervă viitorul, dar sunt atașat de acest club.

Din păcate, nu (n.r.- nu a învățat limba turcă). Aveam trei ani când am plecat de acolo, apoi am mai fost un an când a fost tata antrenor, dar nu am prins prea multe cuvinte", a declarat Ianis Hagi, în urmă cu un an și jumătate, la emisiunea Digi Sport Special.

Etichete: rangers , ianis hagi , revenire ianis hagi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Răsturnare de situație la CFR Cluj! Ioan Varga a făcut anunțul: "Rămâne la noi!"

Dan Petrescu nu s-a abținut și a făcut gluma serii, după ce a revenit cu succes la CFR

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

I-a transmis mesajul lui Edi Iordănescu, imediat după CFR - Rapid: ”Aștept să mă cheme!”

Citeşte şi

Rangers i-a decis soarta lui Ianis Hagi! Informația venită din Scoția: ”Legăturile sunt arse”

Marius Șumudică a spus totul! Greșeală comisă de Ianis Hagi înainte de EURO: ”Hai să fim corecți!”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”