Ianis Hagi, la un antrenament al grupării Rangers FC / Foto: Rangers FC, Facebook

”Mă doare! Sunt dezamăgit! Vreau să reflectez”. Ce mare problemă ar putea avea Ianis Hagi la Rangers

01.03.2020, 11:54
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Rangers FC a fost eliminată din Cupa Scoției, după ce a pierdut meciul din sferturi cu Hearts, scor 0-1, partidă în care Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 63, în locul lui Ryan Jack.

La finalul partidei, Steven Gerrard, antrenorul lui Rangers s-a declarat extrem de supărat și a lăsat senzația că ar putea demisiona. Dacă se va întâmpla asta, atunci Hagi jr ar putea avea o mare problemă, pentru că Gerrard a fost cel care a insistat pentru aducerea sa pe ”Ibrox Stadium”.

”Trebuie să mă gândesc. Să mă gândesc unde suntem ca grup. Vreau să reflectez în următoarele 24-48 de ore.

Mă doare, pentru că voiam cu disperare să înving aici. Sunt foarte dezamăgit. De când am început această meserie, acesta este momentul când mă simt cel mai rău”, a pus Gerrard, la flash-interviul acordat după meci.

În cazul în care Gerrard ar decide să plece de la Rangers, atunci situația lui Ianis Hagi s-ar putea complica. Fostul căpitan al celor de la Liverpool a insistat pe lângă conducerea clubului pentru transferul lui Hagi jr.
Ianis a avut parte de un scenariu similar și la Genk. Felice Mazzu, primul său antrenor în Belgia, a părăsit echipa, concediat, și înlocuitorul Hannes Wolf l-a uitat pe bancă pe Ianis.

”Ce rușine!”/ ”Suntem o glumă de echipă” Fanii lui Rangers sar la gâtul lui Gerrard, care l-a lăsat rezervă pe Ianis Hagi

Supărați pe eșecul favoriților, cât și pentru prestația modestă a acestora, suporterii lui Rangers și-au vărsat năduful pe rețelele de socializare. Hagi jr a fost însă printre cei remarcați de fani.

Salvează-ne, Ianis Hagi!”, a scris un susținător ”The Gers”. ”Hagi a intrat și am creat mai mult pericol în cinci minute, decât în tot meciul. Nici măcar nu-s surprins de asta”, a postat altcineva.

Tweet-urile au fost în totalitate de partea românului. ”Hagi arată ca unul dintre jucătorii care știu ce să facă cu mingea când echipa e condusă”, a remarcat un suporter.

Ianis a făcut în 2 minute mai multe decât Jack și Davis (n.a. - Steven Davis)”, a fost alt mesaj. ”Ar fi trebuit să joace de la început”, și-a dat cu părerea un fan.

Ce rușine, fără Hagi titular. Intră pe teren și deja se simte diferența, după cinci minute. Suntem cea mai slabă echipă din campionat, ce glumă”, a scris cineva.

 

Etichete: ianis hagi , steven gerrard , rangers fc , ianis hagi rangers


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv A intrat în direct la TV și a recunoscut. Dan Petrescu îl vrea președinte la CFR Cluj

”De ce FCSB?”. Marius Ștefănescu, enigmatic: ”Ce să fac, să mă pun rău cu patronul?”

La șase zile după ce a câștigat titlul, Darius Olaru a spus de la cine a primit cel mai emoționant mesaj

Ce concluzie a tras Gică Hagi, după 1-4 cu Sepsi: ”Gol pe centru ca la copii”. Precizarea făcută de ”Rege”

Citeşte şi

Rangers i-a decis soarta lui Ianis Hagi! Informația venită din Scoția: ”Legăturile sunt arse”

Marius Șumudică a spus totul! Greșeală comisă de Ianis Hagi înainte de EURO: ”Hai să fim corecți!”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”