Ianis Hagi are numărul 7 la Rangers / Sursa foto: Profimedia

Rangers se umple de milioane și îi face viață grea lui Ianis Hagi! Planul pus la cale de scoțieni pentru mercato

articol scris de Digi Sport
03.01.2022, 15:02
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Ianis Hagi (23 de ani) a început să întâmpine dificultăți la Rangers odată cu sosirea noului antrenor, Giovanni van Bronckhorst (46 de ani). 

Olandezul a schimbat vechiul sistem al lui Steven Gerrard (41 de ani) și cere acum ca cele două aripi ale atacului să joace mult mai aproape de linia de tușă și să centreze mult mai des, iar românul obișnuiește să aducă mingea din bandă în centru la picior, adică exact opusul celor cerute de noul tehnician.

Rangers caută să aducă concurență pe postul lui Ianis Hagi

Astfel, Rangers vrea să aducă în perioada de transferuri din iarnă o altă aripă dreapta, pentru a crește concurența postului ocupat în acest moment de internaționalul român.

Conform presei scoțiene, clubul de pe Ibrox Stadium vrea să folosească banii pe care urmează să îi primească în schimbul lui Nathan Patterson (20 de ani). 

Tânărul fotbalist este aproape să fie vândut la Everton pentru aproximativ 20 de milioane de euro, iar cei de la Rangers cred că este momentul ideal pentru aducerea unui fotbalist de bandă care să se muleze pe cerințele lui van Bronckhorst. 

Astfel, nu este exclus nici ca Hagi să plece de la Rangers în această iarnă. Șeptarul lui Rangers este dorit de Lyon, care speră să strângă bani pentru el prin vânzarea altor fotbaliști din lot. 

Ianis Hagi, sfătuit de Dorin Goian să rămână la Rangers

Deși numele său a atras atenția din partea unor echipe precum Lyon, Sevilla sau Galatasaray, Gheorghe Hagi (56 de ani) a anunțat recent că, în opinia sa, fiul său va rămâne la Rangers, iar Dorin Goian (41 de ani) speră și el să rămână în Scoția.

Fostul apărător a acordat recent un interviu pentru site-ul Rangers Review, iar unul dintre subiecte a fost și viitorul lui Ianis Hagi. Goian l-a sfătuit pe șeptarul de pe Ibrox Stadium să mai rămână un sezon sau două la echipă, deoarece este cea mai potrivită pentru evoluția sa.

"Ianis Hagi este unul dintre cei mai talentați fotbaliști din România în momentul de față. E urmărit la fiecare meci de oamenii de fotbal din România, sunt mulți ochi pe el.

Sper că va câștiga din nou campionatul din nou și va continua să se îmbunătățească odată cu fiecare joc. Are calitatea necesară și știm că poate face mult mai multe.

Cred că se simte bine la Rangers pentru că, de fiecare dată când joacă pentru România, îl vâd vorbind de Rangers în interviuri, pot să-mi dau seama că e fericit acolo. Este cel mai bun mediu pentru el pentru a juca un fotbal bun, pentru a crește și pentru a evolua de la zi la zi.

Poate într-un an sau doi, când va avea o ofertă de la un club mare din Europa, va face mutarea, dar momentan este exact unde trebuie să fie, se află într-un mediu în care poate evolua. Sper, ca român și ca fan al echipei, că o iubește pe Rangers", a transmis Goian.

Etichete: rangers , ianis hagi , nathan patterson , giovanni van bronkhorst


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Farul - Sepsi 0-3, ACUM, Digi Sport 1. Umilință la Ovidiu! Safranko a reușit hat-trick-ul

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

Video Adrian Cojocaru a întrerupt Farul - Sepsi în minutul 42: scandări xenofobe din partea galeriei Farului

Scandal mare la U Cluj! Șumudică, ofertat! Sabău: ”Știu că s-a luat legătura cu el!”

Citeşte şi

Rangers i-a decis soarta lui Ianis Hagi! Informația venită din Scoția: ”Legăturile sunt arse”

Marius Șumudică a spus totul! Greșeală comisă de Ianis Hagi înainte de EURO: ”Hai să fim corecți!”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”