Kalidou Koulibaly și Maurizio Sarri / Foto: Profimedia

Abia a fost lăsat să-și vadă copilul nou-născut și când s-a întors la stadion a aflat că e rezervă: ”Îmi venea să plâng!”

articol scris de Digi Sport
28.11.2023, 13:33
  • La Liga: Las Palmas - Real Betis, joi, 20:30, DGS 4

  • La Liga: Almeria - Barcelona, joi, 22:30, DGS 1

Kalidou Koulibaly (32 de ani) a fost transferat de Al-Hilal de la Chelsea în această vară, în schimbul unei sume de 23 de milioane de euro. 

Înainte să ajungă în Londra, la Chelsea, Koulibaly a fost jucătorul lui Napoli, acolo unde a fost antrenat, printre alții, de Maurizio Sarri. 

Sarri nu voia să-l lase pe Koulibaly să-și vadă copilul pentru că aveau meci în ziua respectivă

Koulibaly a petrecut nu mai puțin de opt ani în tricoul campioanei Italiei, iar timp de trei sezoane, în perioada 2015-2018 a fost antrenat de italianul Maurizio Sarri, actualul antrenor al lui Lazio. 

Deși Napoli a cucerit în acest sezon titlul în Italia după o pauză de 33 de ani, formația din sudul Italiei a fost aproape de a câștiga Serie A și în sezonul 2017/2018, cu Maurizio Sarri antrenor, atunci când a dus o luptă cot la cot cu Juventus. În final, ”Bătrâna Doamnă” a ieșit învingătoare, întrucât a adunat 95 de puncte după cele 38 de etape, față de cele 91 ale lui Napoli.

Recent, Koulibaly a povestit o întâmplare despre fostul său antrenor, Maurizio Sarri, în momentul în care copilul său se năștea, iar tehnicianul abia l-a lăsat să meargă să-l vadă, întrucât echipa avea meci în seara respectivă. Chiar dacă ulterior a cedat și l-a lăsat pe Koulibaly să meargă la spital, acesta l-a sunat pe fotbalistul senegalez să se întoarcă în timp real pentru meci, ca mai apoi să-l lase doar pe banca de rezerve. 

”Nu o să uit niciodată ziua în care fiul meu s-a născut. Soția mea a mers la clinică în dimineața respectivă, iar noi jucam cu Sassuolo acasă seara. Eram în mijlocul unei sesiuni video, iar telefonul meu continua să sune, vibra.

Soția mea m-a sunat de cinci sau șase ori. Apoi am ieșit afară să vorbesc la telefon, iar soția mea mi-a spus: 'Trebuie să vii, fiul nostru se va naște'. Așa că am mers la Sarri și i-am spus: 'Mister, îmi pare rău, dar trebuie să plec acum, fiul meu trebuie să se nască'.

S-a uitat la mine și mi-a spus: 'Nu, nu, nu. Chiar am nevoie de tine diseară, Kouli. Nu poți merge'. Am insistat: 'Este nașterea fiului meu, mister. Poți să faci orice vrei cu mine, nu mă interesează, plec.'

Sarri, care este stresat, fumează, fumează, fumează, se gândește, iar apoi îmi spune: 'Ok, poți să mergi la clinică, dar trebuie să te întorci în timp real pentru meciul de diseară, am nevoie de tine, Kouli'.

Am mers la clinică la ora 13:30 și mulțumesc lui Dumnezeu că am ajuns în timp util pentru a fi martor la nașterea fiului meu. A fost cea mai bună zi din viața mea. La ora 16:00, Sarri m-a sunat și mi-a spus să mă întorc. Soția mea avea nevoie de mine, dar m-a lăsat să merg alături de echipă la stadion. Apoi, când am intrat în vestiar, am văzut că Sarri făcea primul ”11”.

Mă uit după numele meu și îl văd acolo. Așa că îi spun: 'Mister, faci mișto de mine? Fiul meu, soția mea, i-am lăsat pentru că ai spus că ai nevoie de mine. Apoi mi-a răspuns: 'Da, am nevoie de tine... pe banca de rezerve'. Mă gândesc la asta și acum îmi vine să râd. Dar atunci, îmi venea să plâng”, a povestit Kalidou Koulibaly, citat de cei de la Football Talk.

Maurizio Sarri poate ajunge în Arabia Saudită dacă este lăsat să fumeze

În vârstă de 64 de ani, Maurizio Sarri a câștigat două trofee în cariera sa de antrenor, Serie A cu Juventus în sezonul 2019/2020 și UEFA Europa League cu Chelsea în 2018/2019.

Italianul este cunoscut pentru faptul că obișnuiește să fumeze pe banca tehnică în timpul meciurilor, iar antrenorul pare că nu se poate dezobișnui de acest viciu.

Sarri a susținut un interviu pentru italienii de la La Repubblica, iar antrenorul lui Lazio a fost întrebat cu privire la viitorul său pe banca tehnică.

  • Reporter: ”Vei antrena în Arabia Saudită?”
  • Maurizio Sarri: ”Poți să fumezi acolo?”
  • Reporter: ”Da.”
  • Maurizio Sarri: ”Atunci vom vedea”.

Etichete: napoli , kalidou koulibaly , maurizio sarri


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată de iubitul ei, în timp ce întrețineau relații intime.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid

Video Ce a spus Ange Postecoglou despre Radu Drăgușin chiar pe gazon, imediat după meciul cu Manchester City

Radu Drăgușin i-a făcut pe spanioli să exclame ”Incredibil! Inexplicabil!” în meciul cu City. Reacția lui spune totul

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Dennis Man a solicitat 2.000.000€: clubul urgentează negocierile

Florinel Coman și Darius Olaru, performanță impresionantă în tricoul FCSB

FCSB - Corvinul, Supercupa României: când are loc primul meci al sezonului viitor din România

Foto Antrenorul FCSB-ului, invitat-surpriză la meciul lui PAOK

Citeşte şi

Nu mai există dubii: Tottenham i-a decis viitorul lui Radu Drăgușin!

Exclus! Verdict categoric despre transferul de 46.000.000€ al lui Radu Drăgușin

PEROZKim Kardashian, cu părul blond și îmbrăcată într-o rochie mulată, un look în stilul Pamela Anderson, anii '90: „Babewatch”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice de relație citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep a vorbit despre finalul carierei: ”Vreau să mă retrag de pe teren” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lidia Buble, într-un top extrem de decoltat. Val de reacții în mediul online: „Cea mai frumoasă femeie”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lidia Buble, într-un top extrem de decoltat. Val de reacții în mediul online: „Cea mai frumoasă femeie”

Digi World

Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”