Tătărușanu, în Milan - Inter / Foto Getty Images

Video AC Milan - Inter 1-1. Tătărușanu a apărat un penalty! Cum arată acum clasamentul din Serie A

articol scris de Digi Sport
07.11.2021, 23:40
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

AC Milan - Inter s-a terminat la egalitate, scor 1-1, în direct la Digi Sport 2.

Ciprian Tătărușanu a fost integralist la AC Milan și a reușit să apere un penalty în minutul 26, în fața lui Lautaro Martinez.

În urma acestui egal, AC Milan și Napoli împart în continuare locul 1 în Serie A. Echipa lui Spalletti a remizat cu Hellas Verona în această rundă, scor 1-1. Inter se menține pe locul 3, la șapte puncte distanță.

Cum arată clasamentul din Serie A după AC Milan - Inter 1-1

VIDEO Rezumatul meciului AC Milan - Inter 1-1

VIDEO AC Milan - Inter 1-1

  • ACMilan: Tătărușanu - Calabria, Kjaer, Tomori, Toure (Kalulu 46) - Tonali (Bennacer 71), Kessie - Krunic (Bakayoko 84), Diaz (Saelemaekers 59), Leao (Rebic 59)
  • Inter: Handanovic - Skriniar, De Vrij, Bastoni (Bastoni 84) - Darmian (Dumfries 76), Barella (Vidal 68), Brozovic, Calhanoglu, Perisic - Dzeko (Correa 76), Martinez (A. Sanchez 84)

Minutul 90+4: Fluier final!

Minutul 82: Handanovic o salvează pe Inter la șutul lui Ibrahimovic.

Minutul 45+2: Pauză.

Minutul 27: Tătărușanu a apărat un penalty!

Minutul 26: Un nou penalty pentru Inter.

Minutul 17: GOL AC Milan! De Vrij a deviat în propria poartă.

Minutul 11: GOL Inter! Calhanoglu îl învinge pe Tătărușanu de la punctul cu var.

Minutul 10: Penalty pentru Inter.

Minutul 1: A început "Derby della Madonnina": AC Milan - Inter, în direct la Digi Sport 2.

AC Milan - Inter, ora 21:45, la Digi Sport 2 | Misiune dificilă pentru Tătărușanu și colegii săi

Inter a triumfat în 6 din ultimele 7 meciuri în Derby della Madonnina, ultima dată cu un categoric 3-0.

Milanul se poate totuși lăuda cu un succes în stagiunea precedentă, 2-1. Totuși, "diavolii" au fost nevoiți să se declare vicecampioni, după ce Inter a avut un sezon fantastic și a reușit să întrerupă hegemonia celor de la Juventus.

AC Milan - Inter, ora 21:45, la Digi Sport 2 | Pioli o vede pe Inter favorită

Antrenorul lui AC Milan, Stefano Pioli, s-a arătat precaut înainte de derby-ul cu Inter, pe care a lăudat-o pentru titlul câștigat în sezonul precedent.

Cu toate acestea, tehnicianul italian se așteaptă la o victorie din partea eleviilor săi și spune că echipa care o să se apele mai bine o să triumfe.

"Echipa se simte bine, atât fizic, cât și psihic. Suntem pregătiți de derby. Vrem să câștigăm fiecare meci. Sezonul este la început, așa că rezultatul nu o să fie decisiv în ierarhia finală. E un meci important pentru noi și pentru fani. Am câștigat primul derby din sezonul precedent, dar al doilea nu a ieșit tocmai cum am vrut.

Trebuie să fim concentrați mâine și să jucăm bine. E important să avem ambiție. Inter este favorită pentru că a câștigat titlul sezonul trecut și știe ce trebuie să facă pentru a câștiga. Sezonul e lung, dar Inter e fără discuții foarte puternică și solidă.

De la ultimul derby ne-am schimbat. La fel și ei. Au un antrenor diferit și jucători diferiți. Avem planul nostru și o să încercăm să-l punem în practică. Inter este o echipă cu jucători care au calități excepționale tehnice și fizice. Mă aștept la un meci între două formații ofensive, dar defensiva o să fie primordială", a spus Stefano Pioli, conform footballitalia.

Etichete: italia , inter , ac milan , derby della madonnina


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

Gigi Becali a dat 600.000€ pe un fotbalist la care nici nu s-a uitat: ”L-am luat în 3 secunde”

”Singurul motiv”. De la ce ar fi plecat scandalul dintre Jurgen Klopp și Mohamed Salah + Au apărut imagini dintr-un alt unghi

Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 3-2, ACUM, Digi Sport 1. Blănuță a marcat și îi duce pe olteni, din nou, în avantaj

Citeşte şi

Live Video&Score Juventus - AC Milan 0-0, ACUM, la Digi Sport 2. Derby pentru locul doi în Serie A

Manchester City ”sparge” banca pentru starul lui AC Milan! Câți bani sunt dispuși să ofere ”Cetățenii”

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”