Dusan Vlahovic (Fiorentina) a reușit 35 de goluri și 6 pase decisive în 2021 / Foto: Profimedia

Agentul lui Dusan Vlahovic vrea să profite de pe urma transferului și cere un comision uriaș

articol scris de Digi Sport
18.12.2021, 08:20
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Dusan Vlahovic (21 de ani) este curtat de marile echipe ale Europei, dar agentul său este gata să profite din plin de transferul atacantului.

Vlahovic a refuzat ultimele oferte de prelungire venite din partea Fiorentinei, iar Juventus a intrat în pole-position pentru transferul cu Vlahovic. Conform TEAMTalk, agentul Darko Ristic vrea să primească un comision de 10 milioane de euro de pe urma transferului lui Vlahovic, indiferent de echipa la care va ajunge.

Manchester City, Arsenal Londra, Tottenham Hotspur, Atletico Madrid și Real Madrid sunt și ele cu ochii pe fotbalistul adus de la Partizan Belgrad, în urmă cu trei sezoane, pentru două milioane de euro.

Juventus, gata să ofere 50 de milioane de euro pentru Vlahovic

Dusan Vlahovic a refuzat recent oferta Fiorentinei de prelungire a contractului, semn că ar dori să fie transferat cât mai rapid la o altă echipă mai puternică. Contractul sârbului cu italienii este scadent în vara anului 2023.

Presa din insulă vorbește de interesul tot mai accentuat al lui Juventus pentru transfer, iar "Bătrâna Doamnă" este gata să ofere 50 de milioane de euro pentru a-și asigura semnătura atacantului de la Fiorentina.

Cifre foarte bune pentru Vlahovic în Serie A

În sezonul precedent, Vlahovic a marcat de 21 de ori în 37 de meciuri, iar anul acesta pare că vrea să-și depășească performanța.

Sârbul are deja 15 goluri în 17 meciuri în Serie A, iar eficacitatea sa nu a rămas neobservată.

Etichete: mercato , dusan vlahovic , transfer vlahovic , agent vlahovic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a dat 600.000€ pe un fotbalist la care nici nu s-a uitat: ”L-am luat în 3 secunde”

Foto Imaginile spun totul: ce s-a întâmplat după scandalul lui Klopp cu Salah + Antrenorul a rostit doar câteva cuvinte

Jaqueline Cristian a reușit o victorie uriașă la Madrid și a spus cui îi dedică succesul: ”A venit cu tot norocul”

Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 0-0, ACUM, Digi Sport 1. Oltenii își joacă una dintre ultimele șanse la salvare

Citeşte şi

Barcelona face primul transfer al verii: un campion mondial cu Argentina!

Spaniolii au făcut anunțul: Atletico vrea să îl transfere pe Jack Grealish!

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

Cum arată o zi din viața antreprenorului care vrea să devină adevăratul Benjamin Button. Ia 100 de suplimente pe zi și-și mănâncă cina la 11 dimineața

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale