Zlatan Ibrahimovic, atacantul lui AC Milan / Foto : Getty Images

”Am demonstrat că vârsta nu contează!” Ibrahimovic, despre reacția suporterilor cu privire la prelungirea contractului său

articol scris de Digi Sport
24.04.2021, 10:49
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Zlatan Ibrahimovic (39 de ani) a semnat un nou contract cu AC Milan și a spus care crede că este reacția fanilor în legătură cu acest lucru.

Contractul suedezului cu clubul milanez este valabil până la finalul următorului sezon.

Ibrahimovic, despre reacția fanilor în legătură cu prelungirea contractului său

Zlatan Ibrahimovic este convins că suporterii vor fi încântați de faptul că și-a prelungit înțelegerea cu gruparea milaneză.

De asemenea, suedezul spune că prin performanțele sale a demonstrat tuturor celor care se îndoiau de el în momentul în care a ajuns la AC Milan că vârsta nu contează.

Cred că reacția suporterilor va fi una pozitivă. Chiar dacă unele persoane aveau îndoieli atunci când am venit, le-am demonstrat că vârsta nu contează. Este vorba doar despre mentalitate. Întotdeauna vreau să devin mai bun și să dau tot ce pot. Vreau doar să mă simt bine fizic și să pot face lucrurile pe care știu să le fac”, a declarat Zlatan Ibrahimovic la MilanTV.

În vârstă de 39 de ani, Ibrahimovic este un model pentru coechipierii săi, despre care spune că au evoluat foarte mult de când a ajuns la AC Milan.

Încerc să îi ajut pe toți. Este o sursă de motivație pentru mine. Îmi dă arenalină să îi văd pe acești tineri cum cresc, de când am ajuns și până acum. Am văzut o creștere la fiecare dintre ei. Toți vor să dea tot ce au mai bun. Consider că ei înțeleg sacrificiul care trebuie făcut pentru a fi unde suntem azi”, a mai spus suedezul.

Ibrahimovic, primele declarații după ce a semnat un nou contract cu Milan

Zlatan Ibrahimovic a semnat un nou contract cu AC Milan. Suedezul va rămâne la rossoneri până la finalul sezonului următor.

Atacantul suedez susține că se simte ca acasă în formația antrenată de Stefano Pioli și spune că, dacă ar putea să rămână la AC Milan ”pe viață”, cu siguranță, ar face acest lucru.

Sunt foarte fericit. Am așteptat ziua aceasta și acum am primit încă un an, care este foarte important pentru mine. Întotdeauna am spus, să joc pentru Milan este ca și cum aș fi acasă. Sunt foarte bucuros, iubesc felul în care clubul mă face să mă simt, toți oamenii care lucrează aici, colegii mei, antrenorul, suporterii cărora le duc lipsa pe stadion. Aici chiar este casa mea. Dacă voi putea să rămân aici pe viață, o voi face cu plăcere”, a declarat Ibrahimovic, citat de Football Italia.

Zlatan Ibrahimovic, un nou contract cu AC Milan

Atacantul milanezilor continuă să impresioneze și la vârsta la care alți fotbaliști și-au agățat de mult ghetele în cui. Oficialii de pe San Siro nu au stat pe gânduri și i-au oferit lui Zlatan Ibrahimovic prelungirea contractului scadent în această vară. Părțile au ajuns la un acord, iar suedezul îi va încânta pe suporterii "rossoneri" încă un sezon.

  • 17 goluri în 25 de jocuri a reușit Zlatan Ibrahimovic în acest sezon pentru AC Milan.

Zlatan nu a făcut parte din lotul lui AC Milan la înfrângerea de pe teren propriu, scor 1-2 în fața celor de la Sassuolo, din cauza unei accidentări.

Etichete: serie a , ac milan , zlatan ibrahimovic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Primul fotbalist care pleacă de la Inter, după titlul câștigat în Serie A

Lovitura primită de Franța, cu o lună și jumătate înainte de EURO 2024

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă