Antonio Conte, antrenorul lui AC Milan / Foto: Profimedia

Antonio Conte, așteptat să semneze cu un colos din Italia

articol scris de Digi Sport
30.01.2024, 10:50
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Antonio Conte (54 de ani) este liber de contract din primăvara anului 2023, după despărțirea de englezii de la Tottenham.

Italianul stă de aproape un an pe ”tușă”, dar nu din cauza faptului că a dus lipsă de oferte. Totuși, Conte și-ar fi dat acordul să semneze un nou contract.

Antonio Conte ar deveni noul antrenor al lui AC Milan din sezonul următor

După ce ar fi refuzat-o pe Napoli de trei ori în mai puțin de jumătate de an, Antonio Conte este așteptat să revină, dar nu la gruparea din sudul Italiei.

Potrivit presei din Italia, Antonio Conte și-ar fi dat acordul să devină noul antrenor al celor de la AC Milan începând cu sezonul următor, după ce a fost convins de Zlatan Ibrahimovic, care este o legendă a clubului.

  • Zlatan Ibrahimovic a jucat nu mai puțin de 163 de meciuri pentru AC Milan, pentru care a marcat 93 de goluri și 35 de meciuri. Retras în 2023 de pe San Siro, în prezent suedezul face parte din conducerea clubului din Milano.
  • Deși Stefano Pioli are contract cu AC Milan până în iunie 2025, antrenorul a fost de mai multe ori în pericol să fie dat afară.

Antonio Conte a refuzat-o pe Napoli a treia oară în decurs de jumătate de an

După negocierile eșuate din vară, după plecarea lui Luciano Spalletti și înainte de instalarea lui Rudi Garcia, și discuțiile fără concluzie pozitivă pentru club din noiembrie, după demiterea francezului și înainte de angajarea lui Walter Mazzari, Napoli l-a contactat iar pe Antonio Conte.

De această dată, Aurelio De Laurentiis, patronul lui Napoli, i-a spus lui Antonio Conte că-i acceptă toate condițiile: contract pe trei ani, salariu anual de opt milioane de euro, angajarea unui director sportiv ales de italian și un buget generos pentru transferuri în ianuarie.

Patronul lui Napoli era sigur că ”obsesia sa” de a-l aduce pe Antonio Conte se va materializa cu o colaborare începând cu această iarnă, doar că Antonio Conte a refuzat oferta, scrie Footmercato. Antonio Conte și-ar fi explicat alegerea prin faptul că nu vrea să preia o echipă în timpul campionatului.

Etichete: ac milan , antonio conte , zlatan ibrahimovic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense sunt în desfăşurare duminică seara în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Răzvan Lucescu, unic în istoria de 98 de ani a lui PAOK! Cui i-a dedicat titlul: ”Boss, e pentru tine”

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Video Gestul cu care Drăgușin a devenit favoritul fanilor lui Tottenham: ”Le-a arătat jucătorilor de la Spurs cum se face”

Dramatic! Echipa retrogradată s-a decis după al cincilea criteriu de departajare

Citeşte şi

Gata! E OUT de la Tottenham, din vară

Oficial E gata! Olivier Giroud, OUT de la AC Milan

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian