Alvaro Morata, atacantul lui Juventus / Foto : Getty Images

Anunțul oficial al lui Juventus în privința lui Alvaro Morata

articol scris de Digi Sport
15.06.2021, 23:21
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Alvaro Morata va rămâne la Juventus și sezonul viitor, a anunțat site-ul oficial al clubului.

Gruparea bianconerilor i-a prelungit împrumutul atacantului spaniol de la Atletico pentru încă un an pentru suma de 10 milioane de euro.

Morata a încheiat ultima ediție din Serie A cu cifre excelente: 20 de goluri și 12 assist-uri în 44 de apariții pentru torinezi.

Un alt argument este faptul că noul antrenor, Massimiliano Allegri, este un mare fan al jucătorului cu care a mai lucrat între 2014 și 2016.

Asta chiar dacă Juventus caută și un alt atacant și negociază cu Manchester City pentru Gabriel Jesus. 

Se pare că Allegri nu se bazează pe Cristiano Ronaldo în sezonul viitor și ar agrea un trident ofensiv format din Morata, Gabriel Jesus și Dybala.

"Noapte oribilă" / "Meci grozav". Alvaro Morata, criticat de presă, dar lăudat de Luis Enrique după debutul la EURO

Spania a remizat contra Suediei, scor 0-0, în prima rundă a grupei E de la EURO 2020, la capătul unui meci dominat de iberici.

Alvaro Morata a fost preferat de Luis Enrique în dauna lui Gerard Moreno în centrul ofensivei, însă atacantul de 28 de ani al lui Juventus a dezamăgit, ratând mai multe ocazii importante pentru Furia Roja.

Alvaro Morata, criticat de presă, dar lăudat de Luis Enrique

Morata a părăsit terenul în minutul 66, când a fost înlocuit de Pablo Sarabia, iar din tribunele arenei La Cartuja, din Sevilla, s-au auzit mai multe fluierături la adresa fotbalistului născut la Madrid.

Presa internațională nu s-a ferit de cuvinte și l-a criticat în termeni duri pe vârful spaniol: "Morata, dezastruos și dezamăgit de un public care nu l-a mai suportat", a fost reacția Corriere della Serra. "Morata dezamăgește, e lipsit de inspirație. A ratat cea mai clară ocazie a meciului", a scris La Stampa. "Atât Morata, cât și Gerard Moreno ne fac să îi regretăm pe bombardierii Villa și Fernando Torres", a notat La Repubblica. "Noapte oribilă a lui Morata", a titrat și El Mundo.

În schimb, Morata a fost lăudat de selecționerul Luis Enrique, care crede că Spania merita victoria în primul meci de la EURO 2020.

"Cred că Alvaro a făcut un meci grozav. Sigur, toți ne-am fi dorit să profite de acele ocazii, dar și alți jucători au avut șanse. Cred că e obișnuit cu genul acesta de lucruri, dar cu siguranță ne dorim susținere din partea fanilor.

Ăsta este fotbalul. Mi-ar fi plăcut să le dedicăm victoria fanilor, pentru că au fost fantastici în cea mai mare parte a jocului. Vom analiza acest meci în detaliu, așa cum facem mereu. În acest caz e foarte clar, toți am văzut ce s-a întâmplat și nu e prea mult de discutat. Clar, am fost echipa mai bună", a spus Luis Enrique, potrivit The Independent.

Pentru Spania urmează duelul cu Polonia, formație care a pierdut în primul meci contra Slovaciei, scor 1-2. Partida va avea loc tot pe Estadio de La Cartuja din Sevilla, pe 19 iunie, de la ora 22:00, în format live text pe digisport.ro.

Etichete: alvaro morata , alvaro morata juventus , paulo dybala , gabriel jesus , massimilianno allegri


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Aris - PAOK 1-2. Victorie istorică: PAOK a câștigat titlul! Răzvan Lucescu e campionul Greciei!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

6.000.000€ pentru Dennis Man!

Ethan Mbappe are contractul pe masă! Fratele mai mic al lui Kylian, pe cale să plece de la PSG

Foto Campionat Mondial în România! ”Bijuteria” de 10.000.000€ a Bucureștiului poate găzdui totul

Breaking News Neil Lennon a semnat cu Rapid! A dezvăluit care este obiectivul său principal: ”Responsabilitatea mea!”

Citeşte şi

12.000.000€ pentru Paulo Dybala: echipa care e gata să plătească clauza de reziliere

”Cea mai dureroasă afecțiune”. Ce este nevralgia de trigemen, care-l chinuie pe un fotbalist de top

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Un club din Superliga transferă fotbalistul lui Mititelu pe care Dan Petrescu îl are în fruntea listei la CFR citeşte ştirea pe Prosport.ro

FOTO Răzvan Lucescu i-a șocat pe greci: cum a sărbătorit câștigarea titlului citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”