Gattuso antrenază Milan din noiembrie 2017

Berlusconi îl critică pe Gattuso, deși nu mai e patron la Milan de peste un an: "E dureros să vezi asta"

27.10.2018, 16:34
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

AC Milan nu reușește să-și regăsească forma, mai ales după ultimul meci, cel cu Betis, din Europa League, pierdut cu 1-2. Iar acest aspect a fost criticat și de Silvio Berlusconi. Deși nu mai este patron de mai bine de un an la Milan, Berlusconi (82 de ani) l-a criticat pe antrenorul Gennaro Gattuso. În plus, Berlusconi a vorbit la persoana I, simțindu-se încă parte a echipei.

"Mereu urmăresc Milanul, ca fan, dar mereu o fac cu dezamăgire pentru că e dureros să vezi echipa atât de ineficientă pe teren. Sunt puține șuturi pe poartă și atacantul nostru (n.r.: Higuain) nu are cum să primească pase, toate calitățile sale naturale depinzând de forma sa, care sper că se va schimba curând", a spus Berlusconi, care a insistat, de multă vreme, că echipa are nevoie de alt sistem de joc, cu doi atacanți: "Suso ar trebui să joace ca un al doilea atacant, nu înțeleg cum de asemenea lucru este atât de evident pentru mine, Ancelotti, Sacchi și Capello, dar nu e clar pentru actualul antrenor", a spus Berlusconi în urmă cu câteva zile.

După înfrângerea cu Betis, din grupele Europa League, Gennaro Gattuso a răbufnit și el, ajungând la capătul răbdării: "Sunt îngrijorat de mentalitatea pe care o avem. Suntem fragili și speriați. Nu știu ce să mai fac", a spus Gattuso.

AC Milan n-o duce bine nici în campionat. Echipa antrenată de Gattuso a pierdut derby-ul cu Inter în ultima etapă din Serie A, scor 0-1.

Potrivit presei italiene, deja se vorbește de un înlocuitor, iar favorit este un alt fost jucător al Milanului, Roberto Donadoni. În vârstă de 55 de ani, fostul selecţioner al squadrei azzurra este liber de contract, după despărţirea de Bologna, în vară.

Gattuso antrenează AC Milan din noiembrie 2017, când l-a înlocuit pe Vincenzo Montella.

În următorul meci, Milan întâlnește Sampdoria, duminică, ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2.

Etichete: ac milan , silvio berlusconi , gennaro gattuso , gattuso milan , antrenor milan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Citeşte şi

Pioli, OUT! AC Milan și-a ales deja noul antrenor și suporterii au ”explodat”. A apărut o petiție

Video Juventus - AC Milan 0-0. Gazdele au ratat cât pentru două meciuri și rămân la cinci puncte în spatele ”Diavolului milanez”

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”