Cristiano Ronaldo a dorit îndepărtarea lui Max Allegri după eliminarea din Liga Campionilor

Ce i-a propus Allegri lui Ronaldo la pauza meciului cu Bologna: "Mi-a spus că nu se pune problema"

27.09.2018, 10:45
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Juventus a obținut o nouă victorie în Serie A, 2-0 cu Bologna, un meci în care Cristiano Ronaldo s-a evidențiat printr-o pasă de gol. Tehnicianul campioanei Italiei, Max Allegri, a explicat schimbările tactice din acest joc, dezvăluind că a avut intenția să-l menajeze a doua repriză pe starul porturghez.

Juventus a avut nevoie de doar primele 16 minute pentru a obtine victoria, perioada in care Dybala (11) și Matuidi (16) au punctat în poarta Bolognei. La a doua reușită a contribuit însă și Ronaldo. Atacantul de 33 de ani a primit o pasă în cros de la Dybala, a intrat în unghi, însă a ales să paseze înapoi în locul unui șut la poartă. La capătul pasei s-a aflat Matuidi, care a avut timp să facă și preluare, iar apoi a tras tare, sub transversală, fără nicio șansă pentru portarul Skorupski.

"Am vrut să-l odihnesc în a doua parte a meciului, dar mi-a spus că nu se pune problema. S-a arătat foarte dornic să joace și să încrie. În Italia este greu să joci la un nivel ridicat meci de meci și de asta m-am gândit să-l mai odihnesc. Eu sunt foarte mulțumit de randamentul de până acum", a spus Max Allegri după meci.

Portughezul are deja trei reușite în tricoul celor de la Juventus, toate în Serie A: două cu Sassuolo și unul cu Frosinone.

"Echipa s-a descurcat bine și și-a dovedit maturitatea. Am jucat bine tehnic, mai ales în prima repriză, în timp ce în repriza secundă am folosit prea mult marginile terenului, uitând că există și centrul terenului.

Urmează meciul cu Napoli, de sâmbătă, care va fi o partidă minunată. În acest moment, nu știu ce echipă voi folosi. Vineri voi decide asta după ultimul antrenament", a mai spus Allegri pentru Sky Sport Italia.

Pentru acest meci cu Bologna, Juventus a revenit la sistemul 3-5-2, Barzagli revenind în apărare: "Avem mulți jucători accidentați și a trebuit să menajez din ei. Prin urmare, am decis să măresc echipa pe părțile laterale, unde i-am folosit pe Cancelo și Cuadrado. Cu toate astea, ne vom întoarce la apărarea cu patru fundași, iar cea din acest meci va mai fi folosită doar atunci când situația ne va mai obliga".

În urma acestei victorii, bianconerii sunt exact acolo unde toată lumea se așteaptă să fie din 26 iulie, ziua în care s-a stabilit țintarul pentru sezonul 2018-1919. Șase victorii din șase meciuri în Serie A, 13 goluri marcate și doar 4 primite.

Echipele care au evoluat:

Juventus: Perin - Barzagli (Alex Sandro 85), Bonucci, Benatia - Ciadrado (Bernardeschi 76), Bentancur, Pjanic (E Can 64), Matidi, Cancelo - Dybala, Ronaldo
Antrenor: Massimiliano Allegri

Bologna: Skorupski - Calabresi, Danilo, Paz - Mbaye, Dzemaili, Nagy, Krejic, Dijks (Orsolini 86) - Falcinelli (Okwonkwo 68), Destro (Santander 68)
Antrenor: Filippo Inzaghi

Etichete: serie a , cristiano ronaldo juventus , juventus bologna 2-0 , cristiano ronaldo pasa de gol , max allegri cristiano ronaldo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Primul fotbalist care pleacă de la Inter, după titlul câștigat în Serie A

Video Juventus - AC Milan 0-0. Gazdele au ratat cât pentru două meciuri și rămân la cinci puncte în spatele ”Diavolului milanez”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă