Radu Drăgușin, fundașul lui Juventus / Foto: twitter @Juventus Club Svezia

Exclusiv Ce se întâmplă cu negocierile dintre Radu Drăgușin și Juventus: "Are multe oferte scrise"

articol scris de Digi Sport
27.02.2021, 11:36
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Radu Drăgușin (19 ani) este foarte aproape să semneze un contract pe termen lung pe Juventus, lucru confirmat de agentul său, Florin Manea.

Prezent la emisiunea Digi Sport Matinal, impresarul Florin Manea  a anunțat că Radu Drăgușin a ajuns la un acord verbal cu Juventus, iar noul contract va fi semnat în săptămânile următoare, dacă între timp nu intervine alt club pe fir"Drăgușin nu are deocamdată un contract semnat, este jucătorul lui Juventus până la vară. Sunt sume foarte bune, nu o să dau cifre. El este foarte mulțumit de ceea ce se discută.

Ce se întâmplă cu negocierile dintre Radu Drăgușin și Juventus: "Are multe oferte scrise"

Sunt oferte scrise, a fost o discuție și cu Juventus și cred că s-a ajuns la un numitor comun. Încă nu s-a semnat nimic, am așteptat să se așeze cam toate ofertele și i le-am prezentat lui Radu. El nu e interesat de partea financiară, vrea să joace.

Nu poți să spui că refuzi Juventus, dar vrem să avem niște garanții că lucrurile vor evolua în direcția pe care o vrea jucătorul. De exemplu poți să pui o clauză ca el să joace cel puțin zece meciuri, altfel va pleca pe suma X. Au fost mai multe echipe care s-au interesat de el, Leipzig, Wolfsburg, Crystal Palace, Newcastle. Decizia nu este luată 100%, dar în mare parte va rămâne aici, pentru că aici a crescut.

Poate să vină mâine Real Madrid, pot să refuz? Sau vine o echipă și îmi garantează că Radu va juca 50% din meciuri. Juventus a fost de acord cu toate condițiile, în maxim două săptămâni se va lua o decizie. Contează unde se simte el bine", a spus Florin Manea, la emisiunea Digi Sport Matinal.

Transformarea lui Radu Drăgușin. Cum a ajuns să joace în prima echipă a lui Juventus, alături de Cristiano Ronaldo

Drăgușin a ajuns la Torino în vara anului 2018, iar acum a devenit deja o figură obișnuită în anturajul echipei de seniori. Andrea Pirlo l-a mutat încă de la începutul sezonului la antrenamentele primei echipe. Care este secretul internaționalului român de tineret?

După ce a semnat cu Juventus, Drăgușin s-a lovit rapid de modul în care italienii pregătesc jucătorii. Chiar dacă începutul a fost mai dificil, Drăgușin a reușit să evolueze într-un mod remarcabil în primul său an petrecut în Italia. În 12 luni, românul a pus 5 kg de masă musculară, a crescut până la 1.92 și s-a călit în cele 20 de meciuri jucate pentru echipa U17 a clubului.

La finalul sezonului 2018/2019, Radu Drăgușin a fost premiat drept unul dintre jucătorii de top ai Centrului de Juniori Juventus! "Chiar şi prin comportamentul faţă de ceilalţi colegi, atat in timpul orelor de italiana, cât şi la alte cursuri, dă dovadă de educaţie şi colegialitate, fiind un adevarat exemplu", spunea cei de la Juventus, despre Drăgușin, în 2019.

Până să debuteze pentru echipa mare a lui Juventus, Radu Drăgușin a evoluat pe rând la echipele U17, U19 și U23 ale torinezilor.

Radu Drăgușin a semnat cu Juventus după ce a împlinit vârsta de 16 ani, fiind transferat în schimbul sumei de 250.000 de euro de la Sport Regal București.

Etichete: juventus , florin manea , digi sport matinal , radu dragusin , radu dragusin juventus torinio , contract radu drăgușin juventus


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice

Un judecător din India i-a respins plângerea unei femei care a spus că soțul ei a forțat-o să aibă relații intime „nenaturale”, întrucât, potrivit legii indiene, nu este ilegal ca un soț să-și oblige soția să întrețină acte sexuale.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Marius Șumudică a reacționat, după ce Dan Șucu l-a ales pe Mircea Lucescu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Au venit primele oferte: Radu Drăgușin poate pleca de la Tottenham după șase luni! Urmează întâlnirea decisivă

Scuza găsită de Erik Ten Hag, după umilința suferită de Manchester United cu Crystal Palace

De ce nu a jucat Florinel Coman în meciul Universitatea Craiova - FCSB, după ce s-a tratat la ”vraciul” din Serbia

Românul care s-a întâlnit cu o actriță celebră din SUA a spus totul: ce l-a întrebat vedeta, după ce a izbucnit în râs

Citeşte şi

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

Ce s-a întâmplat după ce Radu Drăgușin a fost lăsat iar pe bancă la Tottenham: "Vedeți și voi asta?"

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Creatura nemaivăzută descoperită într-o peșteră: Are colți ascuțiți ca lamele și solzi puternic crestați pe burtă citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”