Cristiano Ronaldo, starul lui Juventus / Foto : Getty Images

Ce spune presa italiană despre plecarea lui Ronaldo de la Juventus! Care ar fi următoarea destinație a portughezului

articol scris de Digi Sport
27.05.2021, 08:02
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Juventus pare a fi din ce în ce mai aproape și au fost vehiculate mai multe destinații posibile pentru cvintuplul câștigător al Balonului de Aur.

Presa din Italia vorbește despre o revenire a portughezului la Manchester United.

Presa italiană, despre plecarea lui Cristiano Ronaldo

Jurnaliștii de la Sky Sports susțin că partida din finala Cupei Italiei, dintre Juventus și Atalanta, câștigată de bianconeri cu scorul de 2-1, a fost ultima partidă a lui Cristiano Ronaldo în echipamentul ”Bătrânei Doamne”.

Următoarea destinație a portughezului ar fi Manchester United, echipa care l-a transformat în starul care este azi.

Plecarea lui Ronaldo pe Old Trafford ar însemna o reducere substanțială a costurilor pentru ”Bătrâna Doamnă”, care ar putea economisi până la 80 de milioane de euro.

De asemenea, despărțirea de Ronaldo le-ar permite bianconerilor să se întărească în această fereastră de mercato.

Mesajul enigmatic postat de Cristiano Ronaldo

Starul portughez a înscris 29 de goluri pentru Juventus în sezonul recent încheiat din Serie A şi a devenit primul jucător care reuşeşte să fie cel mai bun marcator în 3 dintre cele 5 campionate majore din Europa.

CR7 a postat un mesaj lung pe reţelele sociale, în care sugerează că ar putea fi ultimul său sezon la Juventus. Ronaldo mai are un an de contract cu "Bătrâna Doamnă".

"Viaţa şi cariera oricărui jucător de top are urcuşuri şi coborâşuri (...) Trebuie să apreciez tot ce am câştigat în acest an cu Juventus, atât colectiv, cât şi la nivel individual. Am câştigat Supercupa Italiei, Cupa Italiai şi titlul de golgheter în Serie A, iar aceste lucruri m-au umplut de fericire, mai ales că le-am realizat într-o ţară unde nimic nu e uşor de câştigat.

Cu aceste realizări, mi-am atins un obiectiv pe care mi l-am impus din prima zi în care am ajuns în Italia: să iau titlul, Cupa, Supercupa şi să fiu cel mai bun jucător şi cel mai bun marcator în această ţară minunată, cu jucători extraordinari, cluburi uriaşe şi o cultură fotbalistică aparte.

Am mai spus-o, eu nu alerg după recorduri, ele mă urmăresc pe mine. Pentru cei care nu înţeleg ce vreau să spun, e foarte simplu: fotbalul e un joc colectiv, dar realizările individuale sunt cele care ajută echipele să-şi atingă obiectiele (...). Sunt foarte mândru de ceea ce am realizat: campion în Anglia, Spania şi Italia, câştigător al Cupei în Anglia, Spania şi Italia, câştigător al Supercupei în Anglia, Spania şi Italia, cel mai bun jucător în Anglia, Spania şi Italia, cel mai bun marcator în Anglia, Spania şi Italia. Peste 100 de goluri pentru un club din Anglia, Spania şi Italia.

Nimic nu se compară cu sentimentul că mi-am pus amprenta în ţările unde am jucat şi că le-am oferit bucurii fanilor cluburilor pe care le-am reprezentat. Pentru asta muncesc, asta mă motivează şi asta voi urmări până în ultima zi", a scris Cristiano Ronaldo, care şi-a încheiat postarea cu un mesaj enigmatic: "Le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine în această călătorie!"

Etichete: juventus , cristiano ronaldo , manchester united


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv ”E teribil. Inimaginabil”. Florin Prunea i-a făcut ”praf” în direct la TV, după ”U” Cluj - Dinamo 3-3

Gigi Becali n-a stat deloc pe gânduri: plăți de 25 de milioane de euro!

Reacția Barcelonei, după ce Real Madrid a câștigat titlul de campioană în La Liga

”Ce relație ai cu Valentin Mihăilă?”. Dennis Man a răspuns imediat și l-a descris în câteva cuvinte pe colegul de la Parma

Citeşte şi

Cristiano Ronaldo ”a vrut să zguduie planeta”! Un fost coleg a spus totul

Barcelona vrea să renunțe la fotbalistul de 40.000.000€, iar Manchester United a intrat pe fir

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Au speriat-o de moarte: ce a pățit Iga Swiatek după ce a învins-o pe bielorusa Sabalenka, salvând trei mingi de meci VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”