Jose Mourinho și Luciano Spalletti, eliminați în AS Roma - Napoli / Sursa foto: captura Digi Sport

Video Cele două cuvinte prin care Spalletti l-a făcut pe arbitru să îi dea direct cartonașul roșu. Cum s-a justificat după meci

articol scris de Digi Sport
25.10.2021, 11:33
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

AS Roma și Napoli au încheiat la egalitate, 0-0, într-un meci desfășurat în cadrul etapei cu numărul 9 din Serie A. 

În ultimele minute ale confruntării de pe Stadio Olimpico, cei doi antrenori principali au reușit să atragă toată atenția asupra lor. Mai întâi, Jose Mourinho a fost eliminat, după un gest nervos făcut în zona tehnică, iar Luciano Spalletti a primit și el cartonaș roșu, după fluierul final.

Luciano Spalletti spune că arbitrul l-a eliminat fără niciun motiv, întrucât nu l-a ironizat la finalul meciului

Conform variantei prezentate de Luciano Spalletti după meci, acesta s-a dus la central și l-a felicitat pentru maniera în care a arbitrat. Oficialul ar fi înțeles greșit cuvintele și gestul italianului de a-l aplauda și, considerând că a fost ironizat, i-a arătat cartonașul roșu. 

"Vreau să clarific chiar acum incidentul cu cartonașul roșu. Am mers la el și i-am spus 'Apropo, felicitări'. A înțeles greșit și mi-a arătat cartonașul roșu. Sunt realmente devastat, și cred că până și lui Massa (n.r. centralul partidei) îi pare rău. S-a înțeles greșit.

Am tăcut tot meciul, Irrati (n.r. al patrulea arbitru) a stat lângă mine pe durata întregii partide, nimeni n-a spus un cuvânt. Îmi pare rău că am fost eliminat în maniera aceasta. Pentru mine, arbitrajul lui Massa a fost unul foarte bun și nu i-am cauzat nicio problemă", a explicat italianul, potrivit Football Italia.

După ce a văzut cartonașul roșu, Spalletti a încremenit. Tehnicianul a încercat, împreună cu portarul Alex Meret, să-i explice oficialului că a fost înțeles greșit, însă a fost lăsat cu ochii în soare.

Ce a spus Jose Mourinho la conferința de presă după ce a luat cartonaș roșu în meciul AS Roma - Napoli

La conferința de presă ulterioară, "The Special One" nu a vrut să atace decizia arbitrului, cel mai probabil de frica unei suspendări și mai mari, și s-a limitat la a spune că, deși a gesticulat nervos, nu a spus nimic la adresa sa.

"A fost un meci intens, am văzut jucători obosiți. Am avut șansele noastre, a fost și o partidă unică prin prisma celor două cartonașe roșii arătate antrenorilor. M-a nemulțumit o decizie a arbitrului, dar nu i-am spus nici măcar un cuvânt. Nimeni nu pleacă acasă fericit, ambii antrenori au fost eliminați, dar eu cred că arbitrajul a fost unul echilibrat", a explicat lusitanul.

Pe imagini, se poate observa cum Mourinho l-a ironizat pe arbitru, după ce a fost trimis în tribune. Lusitanul a dat aprobator din cap, în repetate rânduri, iar apoi i-a arătat și degetul mare, semn că decizia a fost una "foarte bună". În final, un asistent a reușit să îl oprească. Rămâne de văzut ce suspendare va primi tehnicianul în urma gesturilor făcute la meciul de duminică.

Etichete: eliminare , luciano spalletti , cartonas rosu , as roma napoli


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Mihai Stoica a spus ce urmează pentru FCSB, după ce a devenit campioană

Citeşte şi

Xavi a stabilit un record negativ după ce a fost eliminat de arbitrul Istvan Kovacs în Barcelona - PSG 1-4

Video Banca FCSB-ului "a luat foc" imediat! Gestul golănesc care s-a petrecut pe margine, la derby-ul cu CFR

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”