Dennis Man, după un gol marcat pentru FCSB / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Cine l-a descoperit pe Dennis Man și cum a ajuns jucătorul la FCSB: ”Meme și Reghe nu l-au plăcut inițial!”

articol scris de Digi Sport
01.02.2021, 20:05
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Dennis Man este omul zilei după transferul la Parma, echipă care a plătit 13 milioane de euro pentru jucătorul de la FCSB

Iar Helmut Duckadam a recunoscut că a jucat și el un rol în aducerea fotbalistului de 22 ani la echipa roș-albaștrilor.

Fostul mare portar a fost și el jucător la UTA înainte de a ajunge la Steaua și a ținut mereu legătura cu clubul din zona natală. El a fost sunat de Gigi Borugă, cel care antrena UTA în acea vreme. 

”Un mare merit îl Gigi Borugă, el l-a remarcat. M-a sunat să-mi zică și de el, și de Adrian Petre, erau și colegi de cameră atunci.

El era vedetă la Arad, juca în spatele vârfului, dădea goluri, era ca Gică Hagi, era liber, nu avea un post fix.

I-am zis lui Meme Stoica de el și a fost să-l vadă. Ne-am dus la un baraj de promovare cu FC Voluntari, dar nu a jucat prea bine atunci.

Helmut Duckadam: ”Meme și Reghe nu l-au plăcut inițial pe Dennis Man”

Meme Stoica nu l-a plăcut inițial, de altfel nici Reghecampf, care a și recunoscut asta.

A fost o palmă și pentru mine și pentru cei care nu au crezut că va depăși ca sumă de transfer 10 milioane. Nu am fost niciodată apropiat de Dennis Man, nu m-a sunat după plecare.

Îi va fi greu, e presiune mult mai mare, are nevoie de timp de acomodare”, a declarat Helmut Duckadam la emisiunea Fotbal Club.

Cine este omul care l-a transformat pe Dennis Man în fotbalistul de 13 milioane de euro!

Transferul lui Dennis Man (22 de ani) la Parma a surprins multă lume din România în special datorită sumei pe care FCSB a primit-o din partea italienilor, 13 milioane de euro.

Ilie Dumitrescu a identificat marea schimbare care s-a produs în viața profesională a fotbalistului ofensiv, cel care a devenit coleg la gruparea emiliană cu Valentin Mihăilă.

Cine este omul care l-a schimbat total pe Dennis Man. Dezvăluirea lui Ilie Dumitrescu

Decizia pe care a luat-o Gigi Becali, când l-a readus la echipă pe Thomas Neubert, a contat foarte mult în ascensiunea lui Man, consideră Dumitrescu. 

”Eu cred că are nevoie de ceva timp și Man, are nevoie de câteva luni, trebuie să se adapteze la Parma. Și mai este o chestie care, din punctul meu de vedere, a contat foarte, foarte mult.

Mă refer la faptul că jucătorii de la FCSB au ajuns să fie la un nivel foarte bun, după ce Gigi a făcut această mișcare cu Neubert, care a ridicat ștacheta din punct de vedere fizic.

Nu uitați cum arătau fotbaliștii înainte să revină el și cum încep să arate acum. Eu am spus de mai multe ori treaba aceasta. Și la Man a fost la fel”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Gigi Becali pentru transferul lui Man

Fostul mare fotbalist, dar și antrenor al roș-albaștrilor l-a lăudat și pe Gigi Becali pentru acest transfer și a explicat și de ce.

”De asta spun că 13 milioane de euro, fără să ai prezențe în grupe de Champions League, fără prezențe în Europa League și fără să ai meciuri importante, de referință la nivel de echipă națională, este într-adevăr o sumă record realizată de FCSB și în special de Gigi Becali.

Și mai ales în pandemie! Asta e o mare perfomanță!”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Etichete: helmut duckadam , mihai stoica fcsb , transfer dennis man , dennis man parma , gigi boruga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

După ce a câștigat titlul cu FCSB, Siyabonga Ngezana a spus lucrurilor pe nume: ”A fost primul șoc”

5.000.000€ pentru Dan Petrescu la CFR Cluj!

Exclusiv ”Cu siguranță nu va mai rămâne la Parma”. Care e ”prețul corect” al lui Dennis Man: ”Poate juca la orice echipă de top”

Exclusiv Surpriză! Echipa din SuperLigă care a cheltuit cei mai mulți bani: ”O sumă incredibilă”

Citeşte şi

Exclusiv Helmut Duckadam s-a convins: capitolul la care a excelat FCSB, noua campioană a României

Exclusiv Helmut Duckadam n-are dubii: prima retrogradată din SuperLigă

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”