Cristiano Ronaldo şi James Rodriguez au fost colegi la Real Madrid / Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo l-a sunat pe James Rodriguez pentru a încerca să-l convingă să se transfere la Juventus

04.02.2019, 15:25
  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Cristiano Ronaldo şi James Rodriguez ar putea fi din nou colegi, de la această la Juventus. Marca susţine că portughezul l-a sunat pe fostul coechipier de la Real Madrid şi a încercat să-l convingă să i se alăture la campioana Italiei, la finalul acestui sezon.

Ronaldo şi golgheterul Cupei Mondiale din 2014 au rămas foarte buni prieteni şi nu e prima oară când presa scrie despre faptul că lusitanul îl vrea pe James la Torino. Asta deşi, în decembrie, cvintuplul Balon de Aur a negat că le-ar fi cerut şefilor lui Juve să transfere vreun jucător alături de care a evoluat la Madrid. A recunoscut însă că Marcelo ar fi primit cu braţele deschise.

"Văd că se tot scrie despre James, Bale sau Asensio, dar, sincer să fiu, Juventus nu are nevoie de alţi jucători. Trebuie să vorbiţi cu preşedintele. Pe viitor, nu ştiu. Marcelo e foarte bun, iar noi deschidem uşa jucătorilor buni. Marcelo e unul dintre ei", a spus Ronaldo, într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport.

Cu toate acestea, jurnaliştii spanioli sunt convinşi că totul este doar o strategie şi Cristiano încearcă să-l determine pe columbian să semneze cu torinezii. Împrumutat la Bayern Munchen, James a fost trecut pe linie moartă de Niko Kovac, iar şansele ca bavarezii să plătească pentru un transfer definitiv, la finalul sezonului, sunt minime.

Marele vis al lui James Rodriguez este să revină pe Santiago Bernabeu, a dat asigurări tatăl rău, dar dacă formaţia din capitala Spaniei va decide că nu are nevoie de fotbalistul de 27 de ani, Juve stă la pândă. Tocmai de aceea, Ronaldo a început deja să pregătească terenul, în speranţa că se va reuni cu fostul său coleg şi foarte bun prieten la liderul din Serie A.

James Rodriguez, în conflict cu Niko Kovac

Sud-americanul în vârstă de 27 de ani a jucat doar cinci meciuri ca titular în acest sezon din Bundesliga din cauza unui conflict cu antrenorul Niko Kovac, iar şansele ca bavarezii să-l cumpere definitiv în vară sunt infime.

Jurnaliştii spanioli susţin că nici Real Madrid nu are de gând să-l păstreze în lot, în sezonul viitor, pe Rodriguez.

Mijlocașul este împrumutat de Real Madrid la Bayern Munchen, din vara lui 2017, până la finalul acestui sezon, iar bavarezii au de plătit 13 milioane de euro pentru un împrumut pe doi ani. În contract există și o clauză de cumpărare definitivă, pentru 42 de milioane de euro.

Etichete: real madrid , juventus , cristiano ronaldo , james rodriguez


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Un nou bluff marca Gigi Becali! Cum arată primul 11 al FCSB-ului la meciul cu Universitatea Craiova

Cornel Șfaițer a reacționat imediat după acuzațiile de blat! ”Rușine să vă fie” s-a auzit din tribune

Oficial În plin sezon, o echipă din SuperLigă a făcut primul transfer

Video UTA Arad - FCU Craiova 3-1. Echipa lui Mircea Rednic a câștigat play-out-ul! Oltenii tremură la retrogradare

Citeşte şi

Singurele două echipe din La Liga care nu au felicitat-o pe Real Madrid pentru câștigarea titlului

Ce a spus Zinedine Zidane, înainte de Real Madrid - Bayern Munchen

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”