Cristiano Ronaldo l-a lovit pe Alessio Cragno / Foto: Profimedia

Video&Foto "Cristiano Ronaldo trebuia să fie eliminat!" Starul lui Juventus l-a umplut de sânge pe portarul lui Cagliari

articol scris de Digi Sport
15.03.2021, 16:14
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Cristiano Ronaldo (36 de ani), atacantul lui Juventus, a rezolvat cu un hat-trick în doar 32 de minute disputa contra lui Cagliari, 3-1, din runda a 27-a din Serie A. Istoria partidei putea fi însă alta, dacă starul lusitan vedea cartonașul roșu după intrarea dură asupra portarului sarzilor, Alessio Cragno.

CR7 a fost fără dubii eroul confruntării din Sardinia. Fotbalistul portughez și-a trecut în cont al 57-lea hat-trick al carierei și i-a adus o nouă victorie lui Juventus, care și-a consolidat poziția a treia în Serie A. Cu toate acestea, partida putea să se termine brusc pentru Cristiano Ronaldo, în minutul 14, când a avut o intrare extrem de periculoasă asupra goalkeeper-ului lui Cagliari.

Galerie Foto

Cristiano Ronaldo a avut o intrare dură asupra lui Alessio Cragno. Cei de la Cagliari susțin că lusitanul trebuia eliminat

În încercarea de a relua în poartă o centrare a lui Chiesa, Cristiano Ronaldo l-a lovit atât cu gheata, cât și cu genunchiul pe Alessio Cragno. În ciuda faptului că portarul grupării "rossoblu" a sângerat în urma duelului și a avut nevoie de îngrijiri medicale, atacantul lui Juventus a văzut doar cartonașul galben, lucru ce i-a scos din minți pe cei de la Cagliari.

La finalul jocului, Tommaso Giulini, președintele clubului din Sardinia, a declarat că Ronaldo trebuia să fie eliminat direct după faza din debutul meciului: "Sunt foarte dezamăgit de modul în care jucătorii mei au abordat această partidă, dar mai presus de toate, sunt supărat că Ronaldo nu a fost eliminat.

Acel incident putea schimba soarta partidei. A fost joc periculos, i-a pus în pericol siguranța portarului nostru și trebuia pedepsit cu cartonaș roșu. Așa spune regulamentul", a spus oficialul lui Cagliari, citat de Football Italia.

Faza s-a petrecut la scorul de 1-0, iar Cristiano Ronaldo a mai marcat în alte două rânduri, ajungând la cota 770, depșindu-l pe legendarul Pele. La scurt timp după meciul Cagliari - Juventus 1-3, brazilianul s-a recunoscut învins, admițând că recordul său s-a oprit la 767 de reușite în duelurile oficiale.

VIDEO faza în care Cristiano Ronaldo a avut o intrare periculoasă asupra lui Alessio Cragno

Etichete: cristiano ronaldo , cagliari - juventus , cristiano ronaldo intrare dura , cristiano ronaldo alessio cragno , cristiano ronaldo cartonas rosu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Foto "Arată dezgustător". S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: "N-aș face la fel"

Cristiano Ronaldo a câștigat procesul și trebuie să primească 10 milioane de euro imediat!

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă