Ciprian Tatarusanu / Foto: Profimedia

”Nu aș vrea să uităm atât de repede de 'Tătă'!”. Ce au scris italienii despre Ciprian Tătărușanu, înaintea revenirii pe bancă

articol scris de Digi Sport
26.02.2023, 11:27
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

După 5 luni în care a fost portarul numărul unu la AC Milan, Ciprian Tătărușanu (37 de ani) va reveni pe banca de rezerve începând de la duelul cu Atalanta, care va avea loc duminică.

Acest lucru se întâmplă după ce Mike Maignan a revenit după accidentarea suferită în luna septembrie, la naționala Franței.

Cum au reacționat italienii după ce Tătărușanu a fost anunțat că va reveni pe bancă la AC Milan

Criticat în mai multe rânduri în presa din Italia, Ciprian Tătărușanu a demonstrat la ultimele meciuri ce poate, iar jurnaliștii din Peninsulă și-au schimbat discursul la adresa sa. Acum, după anunțul că va fi trecut pe banca de rezerve, Mauro Suma, un cunoscut jurnalist italian, i-a dedicat un întreg articol lui Tătă și crede că românul a fost lăudat prea puțin, față de cât ar fi meritat.

Maignan, Maignan, Maignan... Și Tătărușanu? Cum l-am tratat? Cum l-am tachinat, l-am masacrat, l-am jignit... Ne-am gândit vreodată la asta? Nu vreau să provoc pe nimeni, dar haide să vorbim despre asta. Nu am nici cea mai mică idee despre cât de bun se va întoarce Mike, dar nu aș vrea să uităm atât de repede de 'Tătă'.

Problemele noastre mari, grele și încurcate, care s-au adunat toate în ianuarie, nu au avut nimic de-a face cu Tătărușanu. A fost acuzat pentru golurile lui Bajrami și Miranchuk. Într-adevăr, ar fi putut face mai mult, dar dacă am câștigat la Empoli sau dacă am pierdut la Torino, nu a fost din vina lui Tătărușanu.

Adevărul este că dacă echipa nu merge bine, portarul este primul care suferă. Și acea minciună, fundașii greșesc pentru că nu au încredere în portar. Aiurea! Este un alibi. Din momentul în care echipa a început să meargă, 'Tătă' nu a mai primit un gol. A demonstrat că are spiritul cuiva care își ia totul asupra sa, fără victimizare și fără scuze", a scrie Mauro Suma în Tuttomercatoweb.

"Game over" pentru Tătărușanu! Pioli a anunțat că Maignan revine ca titular în meciul cu Atalanta

Fără gol primit de 3 meciuri, Ciprian Tătărușanu va reveni pe banca de rezerve la AC Milan. Anunțul a fost făcut de antrenorul Stefano Pioli la conferința de presă dinaintea meciului cu Atalanta, anunță Sempremilan.

Sursa citată mai sus notează astfel că Maignan va juca din nou un meci după 161 de zile de absență, iar Pioli a declarat că francezul este precum "un leu în cușcă" și abia așteaptă să fie din nou pe teren. Cu toate acestea, italienii nu au uitat de Tătărușanu, despre care au spus că merită respect datorită evoluțiilor avute de-a lungul ultimelor luni.

  • Duelul dintre AC Milan și Atalanta va avea loc duminică, de la ora 21:45, în direct la Digi Sport 3

"Maignan e bine și va juca. Mike este ca un leu în cușcă pentru că nu a putut evolua. Acum are această posibilitate, este foarte motivat și ne va ajuta mult. A fost cel mai bun portar în sezonul trecut. Este un goalkeeper foarte comunicativ și acesta este un lucru important", a spus Pioli.

Etichete: serie a , ac milan , ciprian tatarusanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv A intrat în direct la TV și a recunoscut. Dan Petrescu îl vrea președinte la CFR Cluj

”De ce FCSB?”. Marius Ștefănescu, enigmatic: ”Ce să fac, să mă pun rău cu patronul?”

La șase zile după ce a câștigat titlul, Darius Olaru a spus de la cine a primit cel mai emoționant mesaj

Ce concluzie a tras Gică Hagi, după 1-4 cu Sepsi: ”Gol pe centru ca la copii”. Precizarea făcută de ”Rege”

Citeşte şi

După ce a promovat cu Parma în Serie A, Dennis Man a spus care este obiectivul lui

Inter i-a fixat prețul lui Ionuț Radu: românul nu a mai apărat de jumătate de an

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”