Mario Balotelli joacă la Brescia din vara anului 2019 / Foto: Getty Images

Cum s-a păcălit preşedintele Bresciei cu Balotelli: "Dacă un copil e nepoliticos, e vina părinţilor"

05.05.2020, 19:26
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Mario Balotelli este recunoscut pentru comportamentul său ciudat, iar preşedintele Bresciei a ajuns să constate că s-a păcălit când l-a legitimat.

Massimo Cellino ar vrea acum să scape de atacantul de 29 de ani şi să-l vândă, cel mai probabil în Anglia, însă recunoaşte că a greşit când l-a adus la echipă.

"L-am dorit pe Balotelli, dar s-a dovedit că e prea superficial şi copilăros în atitudinea din afara terenului. Să fie clar, nu mergem în Serie B din cauza lui Mario, deci ar fi greşit să gândim aşa. Dacă un copil este nepoliticos, vina este a părinţilor, deci poate că nu ne-am ocupat de el foarte bine", a spus Cellino, potrivit publicaţiei Football Italia.

  • În acest sezon, Balotelli are 5 goluri în 19 meciuri oficiale jucate pentru Brescia.
  • Brescia se află pe ultimul loc în clasamentul din Serie A, cu doar 16 puncte după 26 de etape.
  • Mario Balotelli, ajuns la 29 de ani, joacă la Brescia din august 2019 şi mai are contract până în iunie 2022.

Mario Balotelli, bătut de Marco Materazzi

Marco Materazzi (46 de ani) a recunoscut că a existat un moment în care l-a bătut pe Mario Balotelli pe vremea când cei doi erau colegi la Inter.

"L-am bătut bine, e adevărat. Îl iubesc pe Mario, dar chiar a meritat-o în acea zi. Acum am devenit din nou prieteni buni. Practic, suntem ca nişte fraţi, dar în acea zi a făcut ceva ce chiar nu trebuia să facă.

Să-şi arunce tricoul pe jos după fluierul final nici măcar nu a fost cel mai rău lucru. Înainte de meci, în autobuz, ne-a spus: astăzi o să joc prost. Aşa că i-am promis că va plăti dacă va fi aşa. Când a intrat în teren, după ce a fost rezervă, a şutat de la mijlocul terenului în loc să se ducă pe contraatac. Diego Milito voia să-l omoare", a povestit fostul fundaş, potrivit Football Italia.

Episodul s-a întâmplat în 2010, la prima manşă din semifinalele Champions League, cu Barcelona, când atacantul a aruncat tricoul pe jos după finalul meciului câştigat de Inter cu 3-1.

Etichete: mario balotelli , brescia , massimo cellino


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

A doua cea mai bogată soție de fotbalist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume despre viața privată: ”Acesta e prețul”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Încă o veste rea pentru Rapid. Marian Aioani e OUT până la finalul sezonului

FCSB poate câștiga titlul de campioană, după 9 ani! Câți spectatori sunt așteptați pe Arena Națională

Decizie finală! Simona Halep nu a primit wild-card la turneul unde spera să joace

Foto Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani

Citeşte şi

Foto ”Nu trebuie ratat”: a marcat un gol și ce a urmat s-a viralizat instant! ”Cel mai ciudat din istorie”

Minciuna folosită de italieni pentru a ieşi din casă şi realitatea cruntă de la Bergamo: "Nu mai e loc în cimitire!" Bilanţul anunţat

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale