Romelu Lukaku, în tricoul lui Inter / Foto: Getty Images

"Dacă Cristiano Ronaldo spune asta, înseamnă că e adevărat!" Romelu Lukaku a dezvăluit ce avertisment i-a dat portughezul

24.12.2019, 10:05
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Romelu Lukaku are un sezon de vis în tricoul lui Inter, echipă care l-a cumpărat de la Manchester United pentru 75 de milioane de euro. Belgianul a marcat 14 goluri în 22 de meciuri în toate competiţiile, deşi primise un avertisment serios înainte de mutarea în Italia chiar de la Cristiano Ronaldo.   

"Cristiano Ronaldo mi-a spus că este cel mai dificil campionat din lume, cel mai bun din punct de vedere defensiv. Mi-a mărturisit că a dat goluri oriunde, dar în Italia îi este cel mai greu. Dacă Cristiano spune asta, înseamnă că e adevărat!," a fost dezvăluirea făcută de Lukaku într-un interviu pentru New York Times.

Starul lui Juventus a înscris doar 28 de goluri sezonul trecut, cel mai slab randament în ultimii 10 ani ai carierei sale. Cristiano Ronaldo nu este singurul care a făcut această comparaţie - Zlatan Ibrahimovic a avut aceeaşi opinie după ce a mai jucat în Spania, Franţa şi Anglia.  

Wanda Nara, atac la adresa lui Lukaku: "Nu a marcat și acum se va uita la Champions League la TV"

Soția lui Mauro Icardi, Wanda Nara, l-a criticat pe Romelu Lukaku, despre care spune că nu poate marca în meciuri importante.

Wanda, care este și agentul lui Mauro Icardi, a intrat în vară în conflict cu conducerea lui Inter, după ce argentinianul a fost tras pe linie moartă. Icardi a fost împrumutat în cele din urmă la PSG, dar Wanda Nara continuă să atace Interul.

Soția lui Icardi l-a criticat acum pe Romelu Lukaku, cel devenit principalul atacant al echipei după plecarea lui Mauro la PSG: "Ar fi frumos să-l vedem pe Lukaku marcând în meciuri importante. În Liga Campionilor nu a reușit să marcheze în momente-cheie, iar acum va urmări optimile din fața televizorului.

Puteți să-l criticați pe Icardi cât vreți, dar să știți că e ultimul număr 9 care a marcat 120 de goluri pentru Inter", a spus Wanda, citată de calciomercato.com.

 Atacul Wandei vine la două zile după ce Lukaku a reușit "o dublă" în partida cu Genoa, câștigată de Inter cu 4-0.

Etichete: cristiano ronaldo , romelu lukaku , romelu lukaku inter


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Foto "Arată dezgustător". S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: "N-aș face la fel"

Cristiano Ronaldo a câștigat procesul și trebuie să primească 10 milioane de euro imediat!

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă