Lautaro Martinez / Foto: Profimedia

E așteptat să semneze! Poate deveni cel mai bine plătit jucător din Serie A

articol scris de Digi Sport
12.03.2024, 13:14
  • Cupa României, finala: Corvinul - Oțelul, miercuri, 20:30, DGS 1

  • Premier League: Manchester United - Newcastle, miercuri, 22:00, DGS 2

Inter va demara săptămâna aceasta negocierile pentru prelungirea contractului atacantului argentinian Lautaro Martinez (26 de ani), căpitanul actualului lider din Serie A, informează Gazzetta dello Sport.

Oficialii grupării milaneze vor să profite de deplasarea în Spania pentru meciul cu Atletico Madrid din optimile de finală ale UEFA Champions League, programat miercuri seară, pentru a discuta cu impresarul lui Martinez, Alejandro Camano, care va fi prezent la rândul său la jocul de pe stadionul Metropolitano.

Lautaro Martinez ar putea deveni cel mai bine plătit jucător din Serie A

Cotidianul sportiv italian subliniază că atât responsabilii lui Inter Milano, cât şi Lautaro Martinez, sunt dornici să semneze un nou acord, însă nu au fost deocamdată finalizaţi încă termenii acestuia, inclusiv salariul şi durata contractului.

Actuala înţelegere a lui Martinez cu gruparea de pe San Siro va expira în 2026, ceea ce înseamnă că nu există încă o urgenţă pentru reînnoirea sa, dar clubul italian ar dori să încheie cât mai repede problema viitorului atacantului său vedetă.

Gazzetta relatează că Inter este pregătită să-i ofere lui Lautaro un salariu de opt milioane de euro pe sezon, plus bonusuri, în timp ce campionul mondial ar dori o sumă mai apropiată de 10 milioane de euro.

Bonusurile din contract vor fi o parte importantă a negocierilor. Cu diverse suplimente incluse, Lautaro Martinez ar putea deveni cel mai bine plătit jucător din Serie A, notează Agerpres. În acest moment, Victor Osimhen este liderul salariilor din Italia, cu 10 milioane de euro anual.

  • 110 milioane de euro este cota de piață a lui Lautaro Martinez, potrivit Transfermarkt.
  • 26 goluri și 5 assist-uri în 35 de meciuri sunt cifrele lui Martinez în acest sezon la Inter.

Sud-americanul evoluează pe ”Giuseppe Meazza” din 2018, când Inter a plătit 25 de milioane de euro pentru transferul său de la Racing Club.

Lautaro Martinez, găsit vinovat după ce și-a concediat o angajată grav bolnavă

Galerie Foto

Martinez a primit vești proaste la finalul anului trecut. Fotbalistul argentinian a fost trimis în judecată după ce și-a concediat o angajată. Concret, Lautaro Martinez ar fi dat-o afară pe tânăra de 27 de ani după ce a aflat că aceasta este grav bolnavă.

La scurt timp după ce Lautaro Martinez a anunțat-o că nu se mai bazează pe serviciile sale, tânăra s-a stins din viață.

Tribunalul din Milano a decis că fotbalistul nu a procedat legal atunci când și-a demis fosta angajată, motiv pentru care a decis că Lautaro Martinez trebuie să îi plătească despăgubiri familiei tinerei, conform Daily Mail.

La scurt timp după ce au aflat verdictul instanței, Lautaro Martinez și soția sa Agustina Gandolfo au scris un mesaj cuprinzător pe rețelele sociale în care au atacat dur familia tinerei.

Am decis să păstrăm foarte mult timp tăcerea, din respect pentru o familie cu care nu am avut niciodată de a face, dar nu îi vom lăsa să ne murdărească familia noastră.

Am angajat o persoană care era deja bolnavă, o prietenă de o viață, dar care, din păcate, nu a mai putut să munceacă pentru că boala sa nu i-a mai permis.

După ce am făcut foarte multe pentru ea și pentru familia ei, am plătit biletele de avion, i-am ajutat cu găsirea unui loc în spital, am ajutat-o cu tratamentul, i-am cazat familia pe care a trebuit să o convingem să vină să aibă grijă de fiica lor care era pe moarte.

După tot ce am făcut pentru ei, au așteptat până când fiica lor a fost pe punctul de a muri și nu a mai fost lucidă, pentru a încerca să obțină bani din partea noastră și să profite de situație.

Și nu doar atât, pentru că după moartea ei, au continuat să insiste și s-a terminat rău, altfel nu se putea.

Ce fel de persoană trebuie să fie cineva pentru a încerca să profite de moartea unui copil pentru a face rost de bani?”, au scris cei doi pe rețelele sociale.

Etichete: inter , lautaro martinez , contract lautaro , cel mai bine platit serie a


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți

În ultimele zile, forțele ruse au ocupat în jur de 100 de kilometri de teritoriu ucrainean din regiunea Harkov; în estul Ucrainei, Rusiei i-a luat luni de zile ca să obțină aceleași rezultate, relatează BBC. „Nu a fost nicio primă linie de apărare. Rușii au intrat pur și simplu”, a spus un comandant din trupele speciale care au eliberat teritorii vaste în timpul ofensivei surpriză a armatei ucrainene din toamna anului 2022.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Anamaria Prodan, toate detaliile despre nunta cu Gavril. Cine va cânta și unde se va organiza

Exclusiv ”Cu mine vorbești cu 'domnul Rotaru', Iliuță!”. Mihai Rotaru, reacție arogantă la adresa lui Ilie Dumitrescu

Cristi Tănase nu a stat pe gânduri, după ce soția a obținut ordin de restricție împotriva sa pentru 12 luni

Laurențiu Reghecampf a sunat-o pe Anamaria Prodan. Ce au decis cei doi. ”N-are sens”

OUT! Gică Hagi a anunțat că-l dă afară pe cel mai bine plătit jucător de la Farul. Lovitură și pentru FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Tottenham - Man. City 0-0, ACUM pe Digi Sport 1. Radu Drăgușin și-a salvat echipa în finalul primei reprize

Video Ianis Hagi a vrut să dea golul carierei cu Real Madrid: șut de la 60 de metri distanță!

Live Video&Score Real Madrid - Deportivo Alaves 2-0, ACUM, pe DGS 2. Vinicius majorează scorul

Dan Șucu a decis: Neil Lennon, noul antrenor al Rapidului!

Citeşte şi

Primele echipe care îl vor pe Vitor Roque, după ce Barcelona i-a stabilit prețul

Inter i-a fixat prețul lui Ionuț Radu: românul nu a mai apărat de jumătate de an

PEROZO fostă spioană rusă, despre strategiile neortodoxe adoptate pentru a-și manipula țintele: "Mi-am sacrificat corpul pentru misiuni"

FILM NOWCameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill

Reacția lui U Cluj despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB! Marele vis al căpitanului: ”Cred că are o șansă reală” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cea mai proastă veste pentru Simona Halep. Ce s-a decis la Roland-Garros citeşte ştirea pe ziare.com

Adevărul despre aflarea locației unui contact din WhatsApp, fără să știe citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles

Digi World

Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”