Cristiano Ronaldo, în timpul meciului cu Fiorentina / Foto: Profimedia

Fiorentina i-a administrat lui Juventus primul 0-3 pe teren propriu în Serie A după 10 ani! Precedentele umilințe suferite

articol scris de Digi Sport
23.12.2020, 10:12
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Fiorentina a bătut, scor 3-0, Juventus în etapa a 14-a din Serie A, rezultat ce a consemnat una dintre cele mai dure înfrângeri suferite de piemontezi pe teren propriu în ultimul deceniu.

Eșecul în fața Fiorentinei a fost primul la diferență de trei goluri pentru Juventus după doi ani și jumătate. Pe 3 aprilie 2018, ”Bătrâna doamnă” pierdea cu 0-3 în fața lui Real Madrid, în sferturile Champions League, rezultat în urma căruia echipa din Torino a fost eliminată din competiție, în ciuda succesului din retur, 3-1.

VIDEO cu rezumatul meciului Juventus - Fiorentina 0-3:

Fiorentina i-a ”administrat” lui Juventus una dintre cele mai dure înfrângeri din ultimul deceniu

Totuși, înfrângerea cu Fiorentina, la acest scor, este și mai dură pentru Juventus dacă sunt luate în considerare doar meciurile din Serie A de pe teren propriu.

Ultima dată când Juventus a pierdut cu 0-3 un meci jucat ”acasă” în campionat, înaintea jocului de marți cu Fiorentina, a fost în urmă cu mai bine de un deceniu, pe 10 ianuarie 2010, când piemontezii cedau în fața lui AC Milan, în runda a 19-a a acelei stagiuni, meci jucat pe ”Stadio Olimpico” din Torino, actuala arenă fiind inaugurată abia în 2011.

Cum arătau echipele de start la precedentul meci pierdut cu 0-3 de Juventus în campionat:

  • Juventus: Manninger - Grygera, Cannavaro, Chiellini, Grosso - Salihamidzic, Marchisio, Felipe Melo, Poulsen, Diego - Amauri
  • AC Milan: Dida - Abate, Silva, Nesta, Antonini - Pirlo - Beckham, Ambrosini, Gattuso, Ronaldinho - Borriello

La finalul acelui sezon, 2010 - 2011, Juventus termina doar pe locul șapte în Serie A, campionatul fiind câștigat de AC Milan, ultima echipă care a cucerit ”Scudetto” înaintea seriei torinezilor de nouă titluri consecutive.

Între înfrângerea cu Milan din 2010 și cea cu Fiorentina de marți seară, Juventus a mai suferit un singur eșec la trei goluri diferență în campionat pe teren propriu, un 1-4 cu Parma pe 6 ianuarie 2011.

Etichete: juventus fiorentina , rezultate serie a , înfrângeri juventus


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Jucătorii FCSB se vor umple de bani dacă ajung în grupele Champions League. Cine are cea mai mare primă

Exclusiv Gigi Becali vrea să-l ajute pe nașul Gheorghe Hagi să câștige locul doi. Ce ”ordin” a dat patronul FCSB-ului

Galerie Foto FCSB a mutat petrecerea de titlu la baza din Berceni! Cum au fost primiți noii campioni ai României

Citeşte şi

Minciuna folosită de italieni pentru a ieşi din casă şi realitatea cruntă de la Bergamo: "Nu mai e loc în cimitire!" Bilanţul anunţat

După Messi la PSG, italienii anunță o nouă lovitură de proporții: plecarea lui Ronaldo de la Juve. Unde e așteptat CR7

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”