Zlatan Ibrahimovic, după ce a înscris contra lui Juventus / Foto: Profimedia

Video Ibrahimovic i-a râs în față lui Ronaldo! Cum a încercat Cristiano să-l intimideze înainte de penalty

08.07.2020, 13:45
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

AC Milan - Juventus 4-2. Formația de pe San Siro s-a impus la capătul unui meci foarte spectaculos, iar un merit important l-a avut veteranul Zlatan Ibrahimovic (38 de ani), care a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă înainte să fie înlocuit.

La scorul de 2-0 pentru Juventus, în minutul 60, Milan a primit o lovitură de la 11 metri, după ce arbitrul a consultat sistemul VAR. Cel care a mers să execute a fost nimeni altul decât Ibrahimovic.

Înainte ca Zlatan să șuteze, Cristiano Ronaldo s-a îndreptat către propriul careu, a încercat să îl intimideze puțin pe suedez și să îl încurajeze pe colegul din poartă, Wojciech Szczesny: "Îl cunoști!", i-a strigat portughezul colegului său, vorbele sale fiind auzite de toată lumea, având în vedere că partida s-a disputat fără spectatori.

Chiar și așa, Ibrahimovic nu a avut emoții la penalty. A șutat puternic, în dreapta lui Szczesny, iar portarul polonez a plonjat spre partea opusă.

Imediat după, atacantul suedez s-a uitat către Ronaldo și a etalat un zâmbet larg. În replică, portughezul a început și el să râdă, amuzat fiind de întreaga situație.

VIDEO Zlatan Ibrahimovic a marcat contra lui Juventus

AC Milan - Juventus 4-2. Revenire impresionantă a gazdelor

Derby-ul de pe San Siro a fost echilibrat în prima repriză, cu avantaj, în dreptul ocaziilor, pentru Juventus. La începutul părții secunde, formația antrenată de Maurizio Sarri a reușit să dea o dublă lovitură, marcând prin Adrien Rabiot (47) și Cristiano Ronaldo (53), și părea că se îndreaptă spre o victorie care ar fi dus-o la 10 puncte de Lazio, învinsă de Lecce.

Totuși, AC Milan a reușit să revină pe tabelă în decurs de doar cinci minute, după golurile marcate de Zlatan Ibrahimovic (62, din penalty), Franck Kessie (66) și Rafael Leao (67), în timp ce scorul final a fost stabilit de Ante Rebic (80).

După victoria cu Juventus, AC Milan a urcat pe locul cinci, de Europa League, la două puncte în fața lui Napoli și a celor de la Roma, care urmează să joace în această etapă, cu Genoa, miercuri, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 2, respectiv Parma, în aceeași zi, de la ora 22:45, partidă ce va putea fi urmărită, de asemenea, în direct la Digi Sport 2.

Etichete: serie a , ac milan , juventus , cristiano ronaldo , zlatan ibrahimovic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Borussia Dortmund - PSG 1-0, ACUM, Digi Sport 1. Fulkurg a deschis scorul împotriva Parisului!

Parma a promovat în Serie A, iar Dennis Man a avut doar două cuvinte de spus

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Video Lovitura primită de PSG în prima repriză a meciului cu Borussia Dortmund

Citeşte şi

Primul fotbalist care pleacă de la Inter, după titlul câștigat în Serie A

Lovitura primită de Franța, cu o lună și jumătate înainte de EURO 2024

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă