Romelu Lukaku și Christian Eriksen, colegi la Inter / Foto: Getty Images

Inter a luat o decizie radicală în cazul lui Christian Eriksen

articol scris de Digi Sport
03.12.2021, 15:14
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Christian Eriksen (29 de ani) continuă procesul de recuperare după stopul cardiac suferit la EURO 2020, în timpul meciului Danemarca - Finlanda, 0-1. 

Mijlocașul danez a început recent să reia antrenamentele, însă nu cu echipa de care aparține, Inter, ci cu Odense Boldklub, formația daneză unde și-a petrecut mare parte din juniorat. 

Inter a luat o decizie radicală în cazul lui Christian Eriksen

Eriksen nu mai poate juca în competițiile din Italia pentru Inter, întrucât regulamentul italian le interzice acest lucru fotbaliștilor care au montat un defibrilator cardiac. 

Astfel, gruparea nerazzuri a decis să îi rezilieze contractul în ianuarie, conform Football Italia. Conducerea campioanei din Serie A era pregătită să facă acest lucru de mai mult timp.

Într-una dintre sedințele cu toți acționarii, Inter anunța că ia în calcul despărțirea de Eriksen, chiar dacă asta presupune pierderi economice mari. 

Ultima dată, înainte de episodul nefericit de la Campionatul European, Eriksen era cotat la 40 de milioane de euro. Contractul său cu Inter expiră în vara anului 2024. 

Christian Eriksen vrea să joace din nou

Eriksen a revenit pe gazon pentru prima oară săptămâna aceasta, după ce a fost la un pas să-şi piardă viaţa în timpul EURO 2020, fiind salvat doar de intervenţia promptă a căpitanului Simon Kjaer şi a medicilor naţionalei daneze. Mijlocaşului i-a fost implantat un defibrilator cardiac.

Christian Eriksen s-a antrenat în Danemarca, la Adalen, la centrul de pregătire al lui Odense Boldklub, echipa la care s-a format.

Mijlocașul legitimat la Inter Milano a avut un prim antrenament cardiovascular, alături de un antrenor personal, încheiat cu un exerciţiu de şuturi la poartă.

Directorul sportiv al clubului Odense Boldklub, Michael Hemmingsen, a oferit informații încurajatoare despre situația lui Eriksen: “Suntem cu adevărat fericiţi că Christian Eriksen se menţine în formă acum pe terenurile noastre. Am ţinut legătura cu Christian de când a crescut aici şi ne bucurăm că ne-a întrebat dacă se poate antrena aici la Adalen pentru a fi din nou în formă”.

Etichete: inter milano , christian eriksen


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”De ce FCSB?”. Marius Ștefănescu, enigmatic: ”Ce să fac, să mă pun rău cu patronul?”

Ce concluzie a tras Gică Hagi, după 1-4 cu Sepsi: ”Gol pe centru ca la copii”. Precizarea făcută de ”Rege”

După ce a umilit-o pe Farul Constanța, Bernd Storck a fost categoric: ”Nu le-am dat nicio șansă”

Foto Clasamentul play-off-ului, după Farul - Sepsi 1-4: ”Marinarii”, la două puncte de podium. Rapid a ”căzut” pe locul șase

Citeşte şi

Italienii au reacționat, după ce s-a aflat ce propunere a primit Cristi Chivu de la o cvadruplă câștigătoare UCL

Galerie Foto Cine e bruneta care a atras toate privirile la fiesta lui Inter. ”Ai petrecut?”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”