Edinson Cavani este cel mai bun marcator din istoria lui PSG. Foto: Getty Images

Inter e disperată să aducă un atacant. Cum s-a ajuns la numele lui Edinson Cavani

29.07.2019, 12:33
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Revoluția începută de Antonio Conte la Inter continuă, iar italienii vor neapărat să aducă un atacant de clasă. După ce s-a discutat de Romelu Lukaku, iar apoi de Edin Dzeko, a apărut acum varianta Edinson Cavani.

Uruguayanul de 32 de ani este a treia soluție luată în calcul de italieni. Potrivit publicației Tuttosport, numele lui Cavani a intrat în discuție după ce AS Roma nu dorește cu niciun chip să mai lase din cele 20 de milioane de euro cerute pentru bosniacul de 33 de ani, cu toate că acesta intră în ultimul an de contract cu romanii.

Inter ar oferi doar 12 milioane de euro pentru Dzeko. În aceste condiții, Cavani poate fi atacantul potrivit pentru Inter, mai ales că și el va intra acum în ultimul an de contract cu PSG. Singura problemă ar fi însă salariul pe care Cavani îl are acum la PSG, 12 milioane de euro pe an, iar Inter ar trebui să-i ofere aceeași sumă. Italienii ar vrea să-i facă o altă ofertă, și anume un salariu mai mic, dar un contract pe mai mulți ani.

În acest moment, Edinson Cavani este cotat de publicația de specialitate Transfermarkt la 40 de milioane de euro, însă PSG ar putea să-l lase să plece pentru o sumă mai mică, având în vedere faptul că el și-a făcut datoria pentru club cu vârf și îndesat. De altfel, în ianuarie 2018, uruguayanul a devenit cel mai bun marcator din istoria parizienilor, cu golul 157 reuşit la acea vreme.

"Matadorul" a ajuns între timp la 193 de goluri pentru campioana Franței.

Cavani joacă la PSG din iulie 2013, când a fost transferat de la Napoli pentru 64 de milioane de euro, cea mai mare sumă de la acea vreme din fotbalul francez. Cu PSG, Cavani a câştigat 5 titluri, 4 Cupe ale Franţei şi 5 Cupe ale Ligii Franţei.

Edin Dzeko, planul B pentru Inter, Iar Cavani, planul C

Prioritatea absolută pentru Inter era Romelu Lukaku, însă atacantul lui Manchester United este foarte scump, 80 de milioane de euro, iar Inter nu dorește să ofere o asemenea sumă. Astfel, a apărut varianta Edin Dzeko.

În sezonul trecut, Dzeko a adunat 33 prezențe în tricoul Romei, în care a marcat 14 goluri (9 în campionat și 5 în Liga Campionilor). Bosniacul a aparținut de clubul Manchester City între 2011 și 2016, dar a fost împrumutat la AS Roma un sezon. Din 2016 s-a transferat definitiv de giallorossi la pentru 11 milioane de euro.

Etichete: antonio conte , edin dzeko , edinson cavani , romelu lukaku , transferuri inter


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Țara care își mută capitala pentru că actuala se scufundă în mare. Pentru asta, se construiește un oraș de la zero

Indonezia se pregătește să își mute capitala din Jakarta în Nusantara, aflat încă în construcție. Noul oraș va costa 35 de miliarde de dolari și nu va fi finalizat până în 2045. Decizia a fost luată din cauza crizei climatice, deoarece Jakarta se scufundă ușor-ușor în mare, scrie Business Insider.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Suprinzător! Anunțul lui Gigi Becali despre jucătorul de la FCSB căruia ”îi plătește salariul degeaba de 3 ani”

Tragedie! Un campion a anunțat că fiul său în vârstă de 15 luni a murit: ”Prietenul meu e fără viață. Vă rog, ajutați-mă”

După ce FCSB a câștigat titlul, Giani Kiriță a făcut un anunț neașteptat

Fotbalistul de la CFR pe care Dan Petrescu îl dă afară. Ioan Varga a confirmat: ”Nu-l vrea”

Citeşte şi

Antonio Conte s-a decis și semnează! Salariu de 6.5 milioane de euro

Antonio Conte e pregătit să revină pe bancă

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”