Antonio Conte, aici pe banca lui Chelsea, la un meci cu United/ foto: Getty Images

Inter intră în criză financiară dacă-l dă afară pe Conte. Câți bani ar trebui să scoată din conturi milanezii

12.07.2020, 22:35
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Inter Milano nu traversează cea mai bună perioadă în Serie A. Milanezii au ajuns pe poziția a patra și sunt tot mai multe voci care îl contestă pe antrenorul Antonio Conte (50 de ani). 

Publicația Corriere dello Sport a ajuns la concluzia că, în caz că șefii lui Inter se gândesc să-l demită pe Conte, ar provoca o gaură financiară uriașă în club. 

Tehnicianul a preluat echipa în vara trecută și mai are trei ani de contract. În caz că va fi demis, el și staff-ul său ar trebui să ia nu mai puțin de 150 de milioane de euro.

În plus, Inter mai are de plătit timp de un an 13,5 milioane de euro lui Luciano Spalletti, fostul antrenor al clubului. 

Antonio Conte: ”Poate că nu suntem pe aceeași lungime de undă!”

Antonio Conte știe că există nemulțumiri cu privire la activitatea sa. La finalul jocului cu Verona, scor 2-2, antrenorul a dat de înțeles că se gândește dacă va continua sau nu la Inter.

La sfârșitul sezonului îmi voi face propria analiză, iar clubul va face o altă analiză. Voi spune ceea ce am de spus celor din club. Toată lumea vrea să câștige, dar trebuie să înțelegem cât de departe suntem de a deveni învingători.

Poate că nu suntem pe aceeași lungime de undă, poate unul consideră ceva, altul cu totul altceva. Nu am cum să vorbesc despre sezonul viitor, la finalul acestei stagiuni vor face analiza. Mă concentrez doar pe ce avem de făcut acum.

Ce trebuie să facă Inter pentru a se obține performanțe mai mari? Prefer să nu răspund la întrebarea asta pentru a nu fi desființat. Mereu când spun ceva, toată lumea îmi reproșează că sunt critic, dar eu spun doar lucruri constructive”, a declarat italianul, la finalul meciului cu Verona.

Etichete: inter , antonio conte


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Primul fotbalist care pleacă de la Inter, după titlul câștigat în Serie A

Galerie Foto Cine e bruneta care a atras toate privirile la fiesta lui Inter. ”Ai petrecut?”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă