Meciul Inter - AS Roma / Foto: Profimedia

Video Inter Milano - AS Roma 1-2. Trupa lui Jose Mourinho a întors scorul în derby-ul din Serie A

articol scris de Digi Sport
01.10.2022, 21:00
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Meciul Inter - AS Roma, din etapa a opta a campionatului de fotbal din Italia, s-a încheiat cu victoria elevilor lui Jose Mourinho, scor 2-1

  • Meciul dintre Inter şi AS Roma a putut fi urmărit în direct la Digi Sport 2

AS Roma a întors scorul în partida cu Inter din Serie A

Meciul dintre Inter şi AS Roma a început cu elevii lui Inzaghi în atac.

Edin Dzeko a înscris în minutul 11, cu un șut puternic, dar reușita bosniacului a fost anulată pentru ofsaid. 

Calhanoglu a fost și el aproape de deschiderea scorului, dar mingea sa din afara careului s-a dus puțin pe lângă poarta lui Rui Patricio.

Gruparea milaneză a deschis până la urmă scorul în meciul din Serie A, în minutul, cu un șut imparabil din apropierea careului de 16 metri.

Avantajul echipei gazdă nu a ținut mult. În minutul 39, Paulo Dybala a restabilit egalitatea, cu un șut din prima la colțul scurt.

Repriza a doua a meciului a început tot cu Inter în atac. Calhanoglu a lovit bara în minutul 63, în timp ce șutul lui Asllani s-a dus puțin pe lângă, în minutul 66.

AS Roma a dat lovitura prin Chris Smalling. Fundașul a marcat cu o lovitură de cap în minutul 75 și a stabilit astfel rezultatul partidei.

În urma rezultatului din etapa a opta din Serie A, Inter ocupă locul șapte în campionat, în timp ce AS Roma se află acum pe poziția a patra, cu 16 puncte.

VIDEO Rezumat Inter - AS Roma 1-2

Inter Milano - AS Roma 1-2, în etapa a opta din Serie A

FINAL DE MECI

Update min 75: GOOOL AS Roma. Chris Smalling a înscris cu o lovitură de cap din centrarea lui Pellegrini, iar romanii întors scorul partidei.

Update min 66: Asllani a șutat puternic din afara careului mare, dar mingea a trecut la o palmă de bara din stânga a porții celor de la AS Roma.

Update min 63: Inter a avut lovitură liberă din marginea careului de 16 metri. Hakan Calhanoglu a executat, a trimis un șut năprasnic, dar mingea a zguduit bara porții lui Rui Patricio.

Update min 46: A început repriza a doua.

PAUZĂ

Update min 39: GOOOL AS Roma. Paulo Dybala a înscris spectaculos cu un șut din prima la colțul scurt.

Update min 30: GOOOL Inter. Gruparea milaneză a dechis scorul prin Federico Dimarco, după ce fotbalistul a prins un șut imparabil.

Update min 20: Calhanoglu a șutat puternic din afara careului mare, dar mingea s-a dus pe lângă poarta lui Rui Patricio.

Update min 11: Edin Dzeko a marcat cu un șut fără prea mari șanse pentru portarul celor de AS Roma, dar reușita a fost anulată pentru ofsaid.

Update min 1: A început meciul.

Echipele de start:

Inter: Handanovic - Skriniar, Acerbi, Bastoni - Dumfries, Barella, Asllani, Calhanoglu, Dimarco - Martinez, Dzeko.

AS Roma: Patricio - Mancini, Smalling, Ibanez - Celik, Cristante, Matic, Spinazzola - Pellegrini, Zaniolo - Dybala.


Cele două formații sunt vecine de clasament. Inter Milano este pe locul 7, cu 12 puncte, în timp ce rivala AS Roma este pe locul 6, cu 13 puncte.

Gazdele de la Milano nu se pot baza pentru acest duel pe belgianul Romelu Lukaku, aflat în reucuperare, însă nu este exclus ca în teren să apară turcul Hakan Calhanoglu, întors după o accidentare

De partea cealaltă, antrenorul Romei, Jose Mourinho, are mult mai multe probleme în defensivă: Marash Kumbulla, Stephan El Shaarawy, Georginio Wijnaldum și Rick Karsdorp sunt accidentați.

Așadar, Jose Mourinho se întoarce pe stadionul ”Giuseppe Meazza”, locul unde a antrenat în perioada 2008-2010 și unde a cucerit cinci trofee: două titluri de campioană, o Cupă a Italiei, o Supercupă a Italiei și trofeul Ligii Campionilor.

Echipele probabile

Inter Milano: Handanovic - Skriniar, De Vrij, Baston - Darmian, Barella, Asllani, Gagliardini, Gosens - Martinez, Dzeko.
Antrenor: Simone Inzaghi.

AS Roma: Patricio - Mancini, Smalling, Ibanez - Celik, Cristante, Matic, Spinazzola - Pellegrini, Zaniolo - Abraham.
Antrenor: Jose Mourinho.

Etichete: jose mourinho , inter , as roma , etapa 8 serie a


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Capitol închis! Gigi Becali a renunțat complet la transferul pe care îl anunța ca și făcut la FCSB

Exclusiv Gabi Balint a vrut să facă gluma serii după ce FCSB a câștigat titlul și nu a realizat gafa comisă

Video David Miculescu și Darius Olaru au oferit momentul serii pe Arena Națională. ”Am o întrebare pentru tine”

Ciprian Marica ”i-a cântat prohodul” lui Dinamo

Citeşte şi

Vedeta de 40.000.000€ a lui Inter care a fredonat ”Made in Romania”, pusă pe glume: ”Valorez mai puțin decât o cafea”

”S-a încheiat un ciclu la AC Milan?” Stefano Pioli a reacționat după ce a pierdut titlul de campioană în fața lui Inter

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”