Exclusiv Ionuț Radu, impresionat de Cesare Prandelli! Ce a schimbat tehnicianul la Genoa

30.01.2019, 16:11
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Ionuț Radu (21 de ani), eroul celor de la Genoa în prima repriză a partidei de la Empoli, câştigată cu 3-1 de echipa sa, luni seară, în deplasare, este bucuros de faptul că are șansa de a lucra cu Cesare Prandelli (61 de ani). Portarul naționalei de tineret a României a dezvăluit, într-o intervenție găzduită de emisiunea ”Digi Sport Matinal”, ce s-a schimbat la gruparea din Genoa de la venirea reputatului antrenor, adică din decembrie 2018. 

”Mister Prandelli este un antrenor foarte bun! Ne-a ajutat extraordinar de mult, suntem mult mai uniți ca înainte și sunt convins că vom avea și rezultate. Fiecare antrenor are ideile lui, avem de învățat de la fiecare, dar Mister Prandelli a venit cu ideea de a fi un grup, de a fi o echipă, așa cum trebuie să fim și la echipa națională”, a spus Radu, la Digi Sport.

Goalkeeperul italianilor, care și-a pus în gând să ajungă în topul celor mai buni portari din istorie, n-a avut de suferit din cauza greșelii comise la golul lui Empoli și a explicat și de ce. ”Sunt bine, mă pregătesc și sper să continui pe aceeași linie, cu cât mai multe victorii la Genoa. Am o relație foarte bună cu Mister Prandelli.

Cât despre ceea ce m-ați întrebat, pentru un portar nu este atât de rău când greșește. Contează cum treci peste greșeală. Este uman să greșești, face parte din meserie. Era normal să se întâmple și la mine, dar cel mai important este să înveți din aceste erori. Simt că pot corecta pe parcurs”, a mai spus Ionuț Radu, la Digi Sport.

VIDEO cu cele mai recente parade ale lui Ionuț Radu

Adrian Mutu, copilul de suflet al lui Cesare Prandelli

Cesare Prandelli a mai avut ocazia să colaboreze cu fotbaliști români. Din perioada în care a antrenat-o pe Fiorentina, între Prandelli și Adrian Mutu s-a legat o strânsă prietenie. ”Am decis să devin antrenor. Cesare Prandelli este exemplul meu, mi-ar plăcea să ajung ca el într-o zi. Visez să antrenez AC Fiorentina, am vorbit deja cu preşedintele Andrea Della Valle. O voi lua de jos. Mi-ar plăcea să mă întorc la Florenţa şi să pregătesc pentru început jucătorii tineri”, spunea Mutu în urmă cu doi ani.

Mai mult, când ”Briliantul” a împlinit 40 de ani, Prandelli i-a transmis un mesaj emoționant. ”Toate cele bune, Adrian, la mulți ani! 40 de ani e o vârstă deosebită. Toate cele bune unui campion, un fotbalist cu care am avut o relație specială, a fost important pentru mine. Relația dintre noi a fost mereu una deosebită. Și așa va rămâne mereu.

Adrian este un prieten, unul dintre cei care n-au trădat relația noastră, îi doresc să sărbătorească alături de familie, cu toți prietenii. Consider că poate avea un viitor mare ca antrenor, este genul care are personalitate și carismă, se poate descurca în orice domeniu din fotbal”, a spus, la acel moment, tehnicianul italian.

Etichete: cesare prandelli , genoa , ionut radu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text ”U” Cluj - Dinamo 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Ahmed Bani a restabilit egalitatea!

GOOOL Alex Ioniță! Cifrele pe care le are în prezent fostul jucător al Rapidului

Exclusiv Pe urmele lui Liverpool! Dan Petrescu a ordonat, Ioan Varga a executat. Investiție de 100.000 de euro

Ange Postecoglou a făcut un anunț categoric! Radu Drăgușin, în pericol la Tottenham

Citeşte şi

Inter i-a fixat prețul lui Ionuț Radu: românul nu a mai apărat de jumătate de an

Minciuna folosită de italieni pentru a ieşi din casă şi realitatea cruntă de la Bergamo: "Nu mai e loc în cimitire!" Bilanţul anunţat

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”