Jose Mourinho / Foto: Profimedia

Jose Mourinho a dat cărțile pe față! Cele două oferte uriașe pe care le-a refuzat vara aceasta

articol scris de Digi Sport
07.08.2023, 12:17
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Jose Mourinho (60 de ani) a decis să rămână la AS Roma, în ciuda faptului că a avut pe masă două oferte uriașe din Arabia Saudită

"The Special One" a fost ofertat de Al-Hilal și Al-Ahli, două dintre cluburile preluate vara aceasta de Fondul Public de Investiții al statului din Golf. 

Jose Mourinho a refuzat să părăsească fotbalul european

Imediat după finala Europa League, pierdută de AS Roma în fața Sevillei, scor 1-1 (1-1 d.p., 1-4 d.l.d.), lusitanul le-a făcut semn fanilor echipei sale că va rămâne. Acum, Mourinho a confirmat și verbal că nu pleacă de pe Stadio Olimpico. 

"Vara aceasta am primit două oferte din Arabia Saudită: Al-Hilal și Al-Ahli. M-am gândit la ele și am transmis că nu am de gând să accept vreuna. Pe de-o parte, m-am simțit un prizonier al propriiilor mele cuvinte, adresate jucătorilor.

De asemenea, după meciul de la Budapesta, le-am făcut semn fanilor că rămân. Dar în cazul în care mă întrebați dacă doar din cauza asta am refuzat ofertele, răspunsul e nu, nu doar din cauza asta", a spus Mourinho, conform presei italiene

  • Jose Mourinho mai are contract cu AS Roma până pe 30 iunie 2024. 

Jose Mourinho a renunțat la poziția sa din cadrul UEFA

Imediat după finala Europa League, antrenorul a avut un derapaj grosolan la adresa arbitrilor, în timp ce ultrașii italieni l-au așteptat pe centralul meciului la aeroportul din Budapesta, acolo unde l-au înjurat și scuipat pe Anthony Taylor, care se afla însoțit de familia sa.

Mourinho a continuat apoi războiul cu UEFA, după suspendarea primită pentru incidentele petrecute în urma finalei Europa League.

Antrenorul celor de la AS Roma i-a trimis o scrisoare oficialului forului european, Zvonimir Boban, în care l-a informat pe acesta că renunță la poziția sa din cadrul Consiliului de Fotbal UEFA.

Domnule Boban, vă mulțumesc pentru invitația de a fi un membru al Consiliului de Fotbal UEFA, dar regret să vă informez că voi renunța să mai iau parte la acest grup.

Principiile în care am crezut puternic atunci când m-am alăturat nu mai stau în picioare și m-am simțit obligat să iau această decizie.

Vă rog să îi comunicați decizia mea și președintelui Aleksander Ceferin”, se arată în scrisoarea trimisă de Jose Mourinho.

Consiliul de Fotbal UEFA este o inițiativă lansată de Boban și de fostul arbitru Roberto Rosetti în care mai mulți foști și actuali jucători și antrenori vin cu idei pentru a îmbunătăți fotbalul și organizarea acestui sport.

Etichete: jose mourinho , as roma , al hilal , al-ahli


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

Exclusiv Mircea Lucescu a reacționat, după ce Corvinul a câștigat Cupa României: ”În primul rând, e mulțumită lui”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Mesajul Rapidului, după ce liderul galeriei giuleștene a fost eliberat din închisoare

Răsturnare de situație în cazul lui Nacho! Ce echipă din Italia a pus ochii pe căpitanul de la Real Madrid

Exclusiv Jucătorul cerut cu insistență de Florin Prunea în lotul României la EURO 2024: ”Nu am nicio scuză să nu-l iau”

Oficial Curățenia continuă! După Joel Matip, Liverpool a decis să renunțe la încă un jucător

Citeşte şi

Jose Mourinho cere ”o avere” ca să devină noul antrenor al lui Fenerbahce

12.000.000€ pentru Paulo Dybala: echipa care e gata să plătească clauza de reziliere

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Tatăl lui Luca Mihai, mărturie de impact: „Nu am mai spus asta, trei zile băiatul meu a fost între noi și alt Pământ!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”