Ionut Radu, in meciul cu AS Roma / Foto: Profimedia Images

Jose Mourinho, laude pentru Ionuț Radu după meciul AS Roma - Cremonese: “A fost fantastic“

articol scris de Digi Sport
22.08.2022, 22:31
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Ionuț Radu (25 de ani) a fost titularizat în partida dintre AS Roma și Cremonese, încheiată cu scorul de 1-0, în etapa a doua din Serie A, în direct pe Digi Sport.

Jose Mourinho, laude pentru Ionuț Radu după AS Roma - Cremonese: "A fost fantastic"

Deși a greșit decisiv în prima etapă din campionat, Ionuț Radu a primit în continuare credit din partea antrenorului Massimiliano Alvini.

Goalkeeper-ul român nu a dezamăgit și a avut o evoluție bună în partida cu AS Roma, iar prestația acestuia a fost remarcată inclusiv de către Jose Mourinho.

"Puteam să închidem meciul în primele 20 de minute. Radu a fost fantastic, dar când ai momente bune și nu închizi jocul, atunci totul devine dificil.

Am câstigat două meciuri cu 1-0, cu doi jucători defensivi care au marcat. Dacă sunt îngrijorat? Nu, pentru că va veni și vremea ca Tammy Abraham, Paulo Dybala, Nicolo Zaniolo să marcheze și ei”, a spus Mourinho la finalul partidei, potrivit Tuttomercatoweb.

Ionuț Radu a primit nota 7 din partea jurnaliștilor italieni, cea mai mare notă de la Cremonese, pentru prestația din meciul cu AS Roma.

VIDEO Golul primit de Ionuț Radu în meciul AS Roma - Cremonese

Ce a spus agentul lui Ionuț Radu, după gafa românului din meciul cu Fiorentina

La câteva zile după greșeala românului din ultima etapă, Oscar Damiani a oferit prima sa reacție. Agentul lui Ionuț Radu a continuat să îl sușțină pe goalkeeper-ul român, așa cum a făcut-o și după eroarea din meciul Bologna - Inter, și i-a lăudat pe cei de la Cremonese pentru mesajul de susținere postat imediat după jocul cu Fiorentina.

"O eroare. Dar este foarte puternic și a dovedit asta. Mesajul celor de la Cremonese este un lucru foarte pozitiv, educativ, despre cum trebuie gestionat un club”, a fost mesajul lui Oscar Damiani, potrivit Tuttomercatoweb.

Etichete: serie a , jose mourinho , as roma , ionut radu , cremonese


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Un fotbalist de la CFR a intrat pe internet și l-a înjurat pe David Miculescu! Cei de la FCSB s-au răzbunat în autocar

Gigi Becali pregătește prima lovitură după ce a câștigat titlul. I-a propus un contract lui Florin Tănase

Românii fac legea în Turcia! Ce s-a întâmplat în prima repriză a partidei Trabzonspor - Gaziantep

Video Poli Iași - UTA Arad 0-2. Mircea Rednic i-a întins o mână de ajutor lui Dinamo. Moldovenii, pe ultimul loc

Citeşte şi

Video Juventus - AC Milan 0-0. Gazdele au ratat cât pentru două meciuri și rămân la cinci puncte în spatele ”Diavolului milanez”

Milan, gata să-și vândă cele două vedete! Prețul: 200.000.000€

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”