Icardi și Moise Kean pot face obiectul unui schimb spectaculos în această vară. Foto: Getty Images

Juventus îl oferă lui Inter pe Kean, la schimb cu Icardi. Răspunsul argentinianului e de milioane

14.07.2019, 14:20
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

După ce l-a adus pe Matthijs De Ligt, Juventus vrea să mai dea o lovitură pe piața transferurilor. Maurio Icardi este următoarea țintă pe care șefii campioanei și-o doresc și le-au propus o afacere celor de la Inter, cu Moise Kean la schimb.

În plus, potrivit publicației italiene Sportmediaset, campioana Italiei i-a propus lui Icardi un salariu de 8 milioane de euro pe an, cu care argentinianul ar fi de acord și un contract valabil până în 2024, cu multe bonusuri. Inter ar vrea însă și o diferență de bani, de circa 20 de milioane de euro.

Operațiunea ar aduce ambelor cluburi avantaje destul de mari. Inter ar rezolva problema Icardi, fără prea mari bătăi de cap și s-ar alege cu unul dintre cei mai promițători tineri atacanți italieni. Pe de altă parte, Juve i-ar pune pe tavă antrenorului Maurizio Sarri un vârf de clasă,

Icardi la Juventus, la schimb cu Kean. Răspunsul argentinianului

Un detaliu a ieșit la iveală în urmă cu puțin timp. Fabio Paratici s-ar fi întâlnit cu Wanda Nara, soția și în același timp impresarul lui Mauro Icardi. Totul ar fi avut loc la Ibiza, acolo unde cei doi ar fi agreat un pact, conform sursei citate.

Cu toate acestea, toate cele întâmplate în ultima vreme l-au făcut pe Icardi să refuze orice mișcare și a dat un răspuns la care nu se aștepta nimeni: "Stau aici încă doi ani. Luați-mi și salariul și eu nu mă mișc de aici", potrivit publicației La Repubblica.

Pentru Icardi ar trebui însă să fie destul de clar faptul că aventura sa pe Giuseppe Meazza a cam ajuns la final, așa cum lasă de înțeles mai toată lumea din anturaj, iar un motiv în plus îl reprezintă faptul că el nici măcar nu merge cu Inter în turneul din această vară și se va antrena singur.

Icardi joacă la Inter din iulie 2013, când a fost cumpărat de la Sampdoria pentru 13 milioane de euro. În acest moment, argentinianul de 26 de ani mai are contract cu Inter până în 2021.

  • 37 de meciuri, 17 goluri și 5 pase de gol are Icardi pentru Inter, în sezonul recent încheiat.
  • 80 de milioane de euro este cota de piață a lui Icardi, conform transfermarkt.com.

Etichete: mauro icardi , transferuri juventus , transferuri inter , transfer icardi , moise kean


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Citeşte şi

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Foto Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”