”Juventus nu va câștiga Champions League cu Ronaldo!” Explicația unui fost antrenor al portughezului

11.07.2018, 18:04
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Când au decis să achite 100 de milioane de euro pentru a-l transfera pe Cristiano Ronaldo (33 de ani), oficialii celor de la Juventus s-au gândit că aceasta va fi mutarea care-i va ajuta să câștige UEFA Champions League. Nu toată lumea este de acord cu această ipoteză iar printre aceștia se numără și Ladislau Boloni (65 de ani), tehnicianul care l-a promovat pe Ronaldo, pe când actualul star mondial avea doar 16 ani, la echipa mare a lui Sporting Lisabona.

Actualul tehnician al celor de la Antwerp crede că șefii lui Juventus ar trebui să fie mai moderați și să nu considere că vor câștiga în sezonul viitor trofeul mult râvnit, UEFA Champions League.

”Nu cred că Juventus va câștiga Liga Campionilor acum că l-a luat pe Ronaldo. Pentru asta, ai nevoie de o echipă în jurul tău. Nu uitați că valoarea lui Ronaldo este indiscutabilă, dar el n-a câștigat Liga de unul singur la Real Madrid”, a spus Boloni, într-un interviu acordat în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1.

Fostul selecționer al României a mai spus că cei de la Real Madrid nu tebuie să fie supărați pe Ronaldo și că, din contră, ar trebui să-i fie recunoscători pentru ce au făcut până acum.

”În general, mișcările pe care le face Cristiano Ronaldo sunt foarte bune. Rămâne de văzut dacă decizia lui este bună sau nu. Pentru cei din jurul lui, pentru cei care-l iubesc, pentru cei care-l respectă. Cei de la Real trebuie să-i mulțumească de o mie de ori pentru ce le-a oferit. A dat Madridului o recompensă deosebit de mare. Nu uitați că mulți atacanți au fost cumpărați de Real Madrid care nu au ajuns nici măcar la genunchiul lui Ronaldo.

Real Madrid trebuie să-l respecte! Nu cunoaștem dedesubturile acestui transfer, nu cunoaștem de ce s-a făcut acest transfer. Nici mie nu-mi place. Mi-ar fi plăcut ca el să se retragă de la Real Madrid, să se ’pensioneze’ de acolo”, a mai spus Boloni, la Digi Sport.

Într-un interviu acordat celor de la prosport.ro, în 2009, Ronaldo recunoștea meritul pe care l-a avut Boloni în cariera sa. ”El a fost antrenorul care m-a promovat la echipa mare a lui Sporting Lisabona. Mi-a acordat foarte multă încredere, şi acesta a fost lucrul de care aveam nevoie în acel moment. Deşi aveam numai 16 ani, Boloni m-a luat de la echipa de juniori. A fost ceva uimitor pentru mine. La 17 ani am debutat într-un meci oficial, un privilegiu de care nu mulţi fotbalişti au parte.

M-a învăţat foarte multe. Este un antrenor foarte bun, care ştie să lucreze cu orice jucător. A ştiut să-mi transmită încrederea de care are nevoie orice fotbalist la începutul carierei. Nu pot decât să-i mulţumesc pentru asta”, a spus Ronaldo, despre Boloni, în urmă cu 9 ani.

Etichete: juventus , ronaldo , ronaldo juventus , ronaldo boloni , ronaldo liga campionilor


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a vrut să urce în avion cu doi șerpi ascunși în pantaloni

Angajații de la serviciul de securitate de pe Aeroportul Internațional Miami din Florida au dat alarma după ce au observat ceva neobișnuit la un pasager care voia să se îmbarce într-o cursă internațională. La un control amănunțit s-a descoperit că acesta avea doi șerpi ascunși în pantaloni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Cum a numit-o Talpan pe FCSB, după ce campioana României a făcut demersurile pentru a juca în Ghencea în preliminariile UCL

Exclusiv Cum a ratat Marius Niculae revenirea la Sporting. Motivul e unul neașteptat: ”Trecusem și vizita medicală”

Barcelona vrea să renunțe la fotbalistul de 40.000.000€, iar Manchester United a intrat pe fir

Reacția lui Dan Șucu, după întâlnirea avută cu Marius Șumudică

Citeşte şi

Ronaldo Nazario a luat o decizie radicală

Video Juventus - AC Milan 0-0. Gazdele au ratat cât pentru două meciuri și rămân la cinci puncte în spatele ”Diavolului milanez”

PEROZMădălina Ghenea, examen în arta seducției, îmbrăcată în lenjerie. Mihai Bobonete, comentariu savuros: "O să vă tragă la şale"

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Aryna Sabalenka, pe urmele Simonei Halep. Ce a făcut jucătoarea clasată pe locul 2 WTA citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un urangutan rănit a fost văzut folosind o plantă ca medicament. Ce au aflat cercetătorii după o lună