Mohamed Salah, principala ţintă din vară a lui Juventus

Juventus pregăteşte revoluţia după eliminarea din Liga Campionilor. Mohamed Salah, principala ţintă a torinezilor

18.04.2019, 12:07
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

VIDEO Juventus - Ajax 1-2| Juventus pregăteşte o veritabilă revoluţie în lot după eliminarea din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, iar unul dintre starurile lui Liverpool, Mohamed Salah, este printre priorităţile campaniei de transferuri din vară a campioanei Italiei, potrivit Gazzetta dello Sport.

As a scris miercuri că Salah le-ar fi cerut deja conducătorilor "cormoranilor" să fie lăsat să plece în vară, din cauza neînţelegerilor cu antrenorul Jurgen Klopp.

Salah nu e însă singura ţintă a "Bătrânei Doamne". Torinezii îi vor şi pe Federico Chiesa (Fiorentina), pentru care gruparea viola ar vrea cel puţin 70 de milioane de euro, şi Joao Felix, noua senzaţie a celor de la Benfica, a cărui clauză de reziliere este însă de 120 de milioane de euro.

Juventus vrea întăriri şi în defensivă. Francezul Samuel Umtiti (Barcelona) şi portughezul Ruben Dias (Benfica) ar fi doriţi de "bianconeri". Clauza de reziliere a contractului lui Dias cu Benfica este de 60 de milioane de euro.

Juve pare a-şi fi luat în schimb gândul de la fundaşul lui Ajax, Matthijs de Ligt, care pare mult mai tentat de varianta Barcelona.

Cristiano Ronaldo ar fi solicitat întăriri la Juventus

Cristiano Ronaldo ar fi cerut întăriri masive pentru ca Juventus să poată ataca sezonul viitor Liga Campionilor.

Goal Italia susţine chiar că starul portughez ia în considerare despărțirea de campioana Italiei înainte de expirarea contractului (n.r. vara lui 2022). Eliminarea surprinzătoare din cea mai importantă competiție continentală intercluburi nu i-a picat deloc bine lui Ronaldo, care imediat după returul cu Ajax a spus că "nu poate face miracole".

"Cristiano Ronaldo e cu moralul la pământ, după primul sezon bianconero. Nu va fi o despărțire în această vară, dar se pare că șederea lui Ronaldo la Juventus nu va dura mai mult de următoarele 12 luni", scrie sursa citată.

Etichete: juventus , samuel umtiti , transferuri juventus , mohamed salah , ruben dias , federico chiesa , joao felix


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv 200 de minute! Atât a jucat la FCSB, iar Gigi Becali a luat decizia: ”Nici nu l-am văzut”

Costel Gâlcă a făcut anunțul! 3 jucători sunt OUT pentru meciul cu Rapid

Adrian Mutu, fără milă după ce a fost făcut ”praf” de fostul lui jucător: ”Mi-ar fi rușine! Are probleme, divorțează”

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Citeşte şi

Video Juventus - AC Milan 0-0. Gazdele au ratat cât pentru două meciuri și rămân la cinci puncte în spatele ”Diavolului milanez”

”Singurul motiv”. De la ce ar fi plecat scandalul dintre Jurgen Klopp și Mohamed Salah + Au apărut imagini dintr-un alt unghi

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”