Cristiano Ronaldo a marcat al 11-lea gol pentru Juventus, în victoria 3-0 cu Fiorentina

Video Fiorentina - Juventus 0-3. Ronaldo a ajuns la cota 11 în actualul sezon

01.12.2018, 21:00
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Victorie facilă pentru Juventus: după un-doiul cu Dybala, Rodrigo Bentancur a deschis scorul în fața Fiorentinei, cu un șut din marginea careului.

Fiorentina putea egala prin Giovanni Simeone, dar ”Cholito” nu a reușit să devieze mingea în plasă. La poarta cealaltă, Cristiano Ronaldo a căutat golul său cu numarul 10 în Serie A.

În partea secundă, Juventus a rezolvat meciul definitiv - Chiellini a marcat spectaculos, după o fază prelungită a torinezilor, iar Ronaldo a parafat rezultatul final, Fiorentina - Juventus 0-3.

Portughezul a transformat un penalty comis de Edimilson după care a fost schimbat, pentru a se bucura și alături de colegii de pe bancă.

VIDEO Rezumatul partidei Fiorentina - Juventus 0-3


Min 90. FINAL. Liderul din Serie A, Juventus, își continuă seria meciurilor fără înfrângere în acest sezon intern. "Bătrâna Doamnă" a invins pe Fiorentina, în deplasare, cu 3-0, și a acumulat 40 de puncte după 14 etape. Golurile au fost marcate de Bentancur (31), Chiellini (70) și Ronaldo - pen (79).

Min 79. GOOL JUVENTUS. Cristiano Ronaldo a transformat fără emoții un penalty! Portughezul a ajuns la cota 11 în actualul sezon.

Min 70. GOOL JUVENTUS! Chiellini majorează scorul din interiorul careului mic! Ronaldo a încercat să devieze balonul, dar nu a reușit.

Min 31. GOOL JUVENTUS! Bentancur deschide scorul. Dybala i-a pasat la 20 de metri de poartă, Bentancur a pătruns, a fentat un apărător, Ronaldo i-a făcut un culoar, iar uruguayanul a marcat lejer.

Min 1. A început partida. 

Echipele de start:

Fiorentina: Lafont - Milenkovic, Pezzella, Vitor Hugo, Biraghi - Benassi, Veretout, Edimilson - Chiesa, Simeone, Gerson
Antrenor: Stephane Pioli

Juventus: Szczesny - De Sciglio, Bonucci, Chiellini, Cancelo - Cuadrado, Bentancur, Matuidi - Dybala, Mandzukic, Cristiano Ronaldo
Antrenor: Massimilliano Allegri

 

Etichete: juventus , fiorentina , fiorentina juventus live video , fiorentina juventus , fiorentina - juventus 0-3


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Borussia Dortmund - PSG 1-0, ACUM, Digi Sport 1. Fulkurg a deschis scorul împotriva Parisului!

Parma a promovat în Serie A, iar Dennis Man a avut doar două cuvinte de spus

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Video Lovitura primită de PSG în prima repriză a meciului cu Borussia Dortmund

Citeşte şi

Gigi Becali îl vrea cu orice preț pe Louis Munteanu! Ce salariu i-a oferit

Video Juventus - AC Milan 0-0. Gazdele au ratat cât pentru două meciuri și rămân la cinci puncte în spatele ”Diavolului milanez”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă