Max Allegri o antrenează din nou pe Juventus / Foto: Getty Images

Massimiliano Allegri, aproape de a fi noul antrenor al lui Real Madrid. De ce a picat înțelegerea

articol scris de Digi Sport
12.01.2022, 14:39
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Massimiliano Allegri (54 de ani) a fost la un pas să devină antrenorul echipei spaniole de fotbal Real Madrid, a afirmat impresarul tehnicianului italian, Giovanni Branchini, citat de presa din Peninsulă.

Într-un interviu acordat postului de televiziune Sky Sports Italia, Branchini a dezvăluit culisele dosarului "Allegri la Real Madrid" după plecarea francezului Zinedine Zidane de pe Santiago Bernabeu, în luna mai 2021.

"Totul era făcut. Allegri a fost la un pas să fie noul antrenor al lui Real Madrid"

"Allegri a fost la un pas să fie numit noul antrenor al lui Real Madrid în mai. Totul era făcut. Acordul era încheiat. El trebuia doar să-şi pună semnătura pe contract. Dar apoi a ales să revină la Juventus", a declarat impresarul.

Massimiliano Allegri era liber de contract la momentul respectiv, după plecarea sa de la Juventus Torino, în 2019, iar conducătorii lui Real Madrid l-au considerat înlocuitorul perfect pentru Zidane, care s-a despărţit în mod neaşteptat de echipa spaniolă, pe care a condus-o trei ani la rând la câştigarea Ligii Campionilor (2016, 2017, 2018).

După refuzul lui Allegri, responsabilii madrileni s-au reorientat către un alt tehnician italian, Carlo Ancelotti, care a mai luat la clubul spaniol între 2013 şi 2015.

Real Madrid, lider în La Liga

Refuzul lui Allegri și revenirea lui Carlo Ancelotti se pare că au reprezentat o chestiune pozitivă pentru Real Madrid, mai ales când vorbim de rezultatele pe care cei doi le-au avut la echipele lor în acest sezon.

Juventus nu o duce deloc bine în Serie A, "Bătrâna Doamnă" fiind departe de așteptările pe care le-au avut suporterii, de a se lupta pentru un nou Scudetto. Trupa lui Allegri este pe locul 5 după 21 de etape, cu 38 de puncte. Distanță față de liderul Inter este una semnificativă, de 11 puncte.

Real Madrid pe de altă parte o duce mai bine. "Galacticii" lui Carlo Ancelotti sunt pe primul loc în La Liga după 21 de etape și 49 de puncte adunate, la 5 distanță de locul 2, ocupat de Sevilla.

AGERPRES

Etichete: real madrid , juventus , massimiliano allegri


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit

O tânără de 19 ani care se simțea rău după o vacanță cu prietenele și credea să suferă de mahmureală a primit o veste devastatoare de la medici.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Cum a ratat Marius Niculae revenirea la Sporting. Motivul e unul neașteptat: ”Trecusem și vizita medicală”

Barcelona vrea să renunțe la fotbalistul de 40.000.000€, iar Manchester United a intrat pe fir

Reacția lui Dan Șucu, după întâlnirea avută cu Marius Șumudică

Coșmar! Ana Bogdan, învinsă de două ori într-o zi de aceeași jucătoare. Românca a câștigat puțin peste 2.000 €

Citeşte şi

Cinci locuri în Champions League pentru Germania, pentru sezonul 2024/2025

Galerie Foto Știm care sunt ultimele modificări la stadionul lui Real Madrid! Cum arată noua ”bijuterie” a madrilenilor

PEROZMădălina Ghenea și-a dat examenul în arta seducției, îmbrăcată în lenjerie. Mihai Bobonete, comentariu savuros: "O să vă tragă la şale"

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Aryna Sabalenka, pe urmele Simonei Halep. Ce a făcut jucătoarea clasată pe locul 2 WTA citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un urangutan rănit a fost văzut folosind o plantă ca medicament. Ce au aflat cercetătorii după o lună