Federico Bernardeschi, după ce a fost lovit de Max Allegri / Sursa foto: captură Digi Sport

Video Max Allegri i-a dat un picior în fund lui Federico Bernardeschi, în Torino - Juventus! Cum a reacționat fotbalistul

articol scris de Digi Sport
02.10.2021, 21:14
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Torino și Juventus au disputat sâmbătă "Derby della Mole", 0-1, cu ocazia etapei a șaptea din Serie A.

Partida a oferit și un moment mai puțin întâlnit în fotbalul profesionist: Max Allegri a ales o metodă inedită pentru a-și încuraja unul dintre jucători. 

Max Allegri și-a lovit un jucător cu piciorul în Torino - Juventus

În minutul 63, Federico Bernardeschi a trecut pe lângă zona tehnică a antrenorului său, iar Allegri l-a lovit cu piciorul în fund. 

Deși lovitura a părut la prima impresie una mai mult amicală, expresia facială a fotbalistului italian a lăsat de înțeles faptul că tehnicianul l-a lovit ceva mai tare. La 18 minute distanță de la acest eveniment, Allegri a hotărât să îl scoată de pe teren pe Bernardeschi, schimbându-l cu Dejan Kulusevski.

Max Allegri a fost enervat de jucătorii săi și la derby-ul cu AC Milan

Allegri a făcut o criză de nervi, după 1-1 în derby-ul cu AC Milan. El a fost enervat de atitudinea unora dintre jucătorii săi și nu și-a stăpânit furia după fluierul final când a scăpat și o înjurătură.   

”La dracu', nu se poate așa ceva, doar jucați pentru Juventus! Chiesa a fost introdus într-un moment greu pentru noi, voiam ca el să ia mingea și să atace mai mult careul advers.

Trebuie să mai crească și să înțeleagă ce are de făcut, aici e la Juventus. Recunosc că am greșit la schimbări, trebuia să fac unele mutări defensive și să apăr acel 1-0. E vina mea.

Dar jucătorii trebuie să lase alte probleme deoparte și să joace ca fundași și dacă sunt atacanți. Am dat cu piciorul la trei puncte, puteam chiar să și pierdem", declara atunci Allegri.

Etichete: juventus , max allegri , torino juventus , federico bernardeschi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Farul - Sepsi 0-4, ACUM, Digi Sport 1. Umilință totală pentru Gică Hagi! Farul, cea mai slabă prezență din ”era Regelui”

Reacția lui Adi Popa, după ce FCSB a câștigat titlul în SuperLiga

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

Scandal mare la U Cluj! Șumudică, ofertat! Sabău: ”Știu că s-a luat legătura cu el!”

Citeşte şi

Video Juventus - AC Milan 0-0. Gazdele au ratat cât pentru două meciuri și rămân la cinci puncte în spatele ”Diavolului milanez”

Chelsea e gata să se despartă de Mudryk! Ce echipe ”stau la pândă”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”