Radu Drăguşin în tricoul lui Juventus / Foto: Profimedia

Max Allegri intervine în cazul lui Drăgușin! Ce decizie vrea să ia în privința românului de la Juventus

articol scris de Digi Sport
25.06.2021, 16:20
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Presa din Italia a scris în perioada recentă că Juventus intenționează să îl includă pe fundașul român Radu Drăgușin (19 ani) într-o afacere pentru transferul mijlocașului Manuel Locatelli (23 de ani), de la Sassuolo.

Max Allegri intervine în cazul lui Drăgușin! Ce decizie vrea să ia în privința românului de la Juventus

Juventus ar fi dispusă să-l ofere pe Drăgușin și aproximativ 30 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Locatelli de la Sassuolo, însă Gazzetta Dello Sport scrie că mutarea n-ar fi agreată și de noul tehnician al bianconerilor, Massimiliano Allegri, revenit la echipă în această vară, în locul lui Andrea Pirlo.

Deși Drăgușin ar fi pe placul lui Sassuolo, mai ales că gruparea neroverde s-a despărțit recent de fundașul central Marlon, Allegri își dorește să îl păstreze pe tânărul fundaș român și să îi ofere minute atunci când intenționează să-i odihnească pe titularii Chiellini, Bonucci, Demiral sau De Ligt.

În schimb, Juventus ar putea introduce un alt jucător în tranzacția pentru Locatelli. Este vorba despre mijlocașul ofensiv Nicolo Fagioli (20 de ani) sau extream stângă Felix Correia. Ultimul ar fi evaluat la 10 milioane de euro și ar avea cele mai mari șanse să plece la Sassuolo.

  • 4 meciuri a strâns Drăgușin la prima echipă a lui Juventus: două în Cupa Italiei, unul în Serie A și unul în Champions League
  • 250.000 de euro a plătit Juventus pentru a-l transfera pe Drăgușin, în 2018, de la Regal București

Florin Manea: "Drăgușin vrea să rămână la Juventus"

Florin Manea, impresarul lui Drăgușin, susține că fundașul central și-ar dori să lupte pentru un loc în echipa de vedete a lui Juventus, nicidecum să plece la altă echipă, dar a recunoscut că până la finalul perioadei de transferuri, orice este posibil.

"Vrea să rămână la Juventus, nu vrea să plece. Au fost oferte din Anglia, din Germania, dar el vrea să joace la Juventus. Dacă face tot posibilul, cred că în cele din urmă va juca la Juventus. Inclus în negocierile pentru Locatelli? Pe noi nu ne-a sunat nimeni.

Astăzi le-am trimis un mesaj oficialilor lui Juve şi mi-au spus că nu este nimic. Dacă va pleca, o va face ca să joace, dar el vrea să rămână la Juventus. Eu am vorbit cu mama lui care caută casă, dar i-am spus să nu se mute până pe 31 august: sper că va rămâne la Juve", a spus Florin Manea, potrivit Agerpres.

  • Drăgușin a semnat recent un nou contract cu Juventus, valabil până în 2025.

Etichete: serie a , juventus , sassuolo , max allegri , manuel locatelli , radu dragusin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Borussia Dortmund - PSG 0-0, ACUM, Digi Sport 1. Parizienii nu au câștigat niciodată în fața ”zidului galben”

Exclusiv Ce a spus conducerea Rapidului despre posibila venire a lui Cristi Chivu în Giulești

Exclusiv Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă și a spus cu cine a discutat înainte de a-l numi la Craiova

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Citeşte şi

Liverpool îl poate scăpa de calvar pe Radu Drăgușin! Planul pus la cale de ”Cormorani”

Primul fotbalist care pleacă de la Inter, după titlul câștigat în Serie A

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă