Michela Persico / Profimedia

Galerie Foto Michela Persico: "Mi-a venit rezultatul. Sunt pozitivă la coronavirus, dar asimptomatică"

17.03.2020, 10:35
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Michela Persico, logodnica lui Daniele Rugani, primul fotbalist din Serie A care a fost infectat cu COVID-19, spera să dribleze virusul care, după cum se ştie, produce efecte uriaşe în Italia.

Vestea proastă este că testul pe care l-a realizat a fost pozitiv, dar spre deosebire de mulţi bolnavi, la ea reacţia este asimptomatică şi se simte bine.

Michela Persico, logodnica lui Rugani este şi ea pozitivă

"Vreau să vă liniştesc spunându-vă că sunt foarte bine . Din fericire pentru mine nu am simptome şi asta înseamnă că sunt şi alte persoane în situaţia mea, norocoase că trebuie doar să stea liniştite în casă.

Şi dacă febra creşte puţin trebuie să luăm un medicament şi totul trece. Aşa că am vrut să vă reasigur că eu şi Daniele suntem pozitivi, dar asimptomatici", a scris Michela pe Instagram.

Daniele Rugani a fost primul fotbalist care a fost depistat pozitiv la testul cu coronavirus, iar ştirea a provocat o reacţie în lanţ la Juventus. Oficialii campioanei Italiei au anunțat că toți cei care au luat contact cu jucătorul vor fi testați pentru a vedea dacă nu sunt și ei infectați cu COVID-19.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ciao ragazzi ho appena avuto l’esito ma ci tenevo a rassicurarvi sulla mia salute, sto bene ! E a ringraziarvi di cuore per il vostro affetto!! #andràtuttobene? #iorestoacasa

A post shared by Michela Persico (@michelapersico) on

Galerie Foto

Rugani a explicat că a fost şocat când a aflat că are noul coronavirus

Într-un interviu pentru Juventus TV, fundaşul Daniele Rugani a explicat cum au decurs zilele după ce a apărut ştirea.

"Mă simt bine, vreau să asigur pe toată lumea că nu am probleme. Din fericire, nu am avut simptome grave, pot să mă consider norocos.

A fost mai mult şocul de a fi primul care a contactat virusul în lumea fotbalului. ... Sper că toţi vom depăşi acest moment!", a fost mesajul lui Rugani.

Ce declara Michela Persico atunci când s-a izolat la domiciliu

"Eu am rămas la casa din Torino, Daniele este la Continassa, cantonamentul lui Juventus. A preferat aşa ca să nu îmi dea şi mie virusul, dar şi prietenilor şi rudelor noastre. Toţi italienii suferă acum, dar e îmbucurător să afli veştile din China unde aproape au scăpat, deci se poate!”, a declarat iubita lui Rugani.


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

10.000 de bilete vândute într-o singură oră! Anunțul făcut de Mihai Stoica despre meciul cu CFR Cluj

Exclusiv Dinu Gheorghe, mesaj direct pentru Dan Șucu: ”Gigi Becali l-a avertizat”

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

OUT de la Barcelona! A costat 40.000.000€, dar pleacă după șase luni: Xavi nu a fost convins

Citeşte şi

Minciuna folosită de italieni pentru a ieşi din casă şi realitatea cruntă de la Bergamo: "Nu mai e loc în cimitire!" Bilanţul anunţat

După Messi la PSG, italienii anunță o nouă lovitură de proporții: plecarea lui Ronaldo de la Juve. Unde e așteptat CR7

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă