Lautaro Martinez e din 2018 la Inter / Foto: Getty Images

Video Milan - Inter 2-3. Spectacol în Derby della Madonnina. Nerazzurrii, învingători în lupta pentru locul 3

17.03.2019, 23:55
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Milan - Inter 2-3 VIDEO. Spectacol total în Derby della Madonnina, ajuns la episodul 223. ÎN DIRECT la Digi Sport 4, Milan a pierdut la limita duelul cu Inter, după zece etape fără înfrângere şi cinci victorii consecutive.

Nerrazurrii au deschis scorul în minutul 3, când Vecino a înscris din pasa lui Lautaro Martinez, şi şi-au majorat diferenţa după pauză, prin olandezul de Vrij.

Milan a revenit în joc cu golul lui Bakayoko, dar Inter a punctat din nou: Castillejo l-a faultat în careu pe Politano, iar Lautaro Martinez a înscris fără emoţii. Musacchio a fredus din handicap, iar gazdele au ratat de puţin golul egalizator în prelungiri. D'Ambrosio l-a blocat pe Cutrone si Milan - Inter s-a terminat 2-3.

Milan - Inter | LIVE VIDEO&SCORE:

Min 90+6: Final de paritdă AC Milan - Inter 2-3. Nerazzurrii, învingători în lupta pentru locul 3.

Min. 71: GOOOOOL MILAN! GOOOOOL MUSACCHIO! D`Ambrosio a fost aproape se înscrie în propria poartă, dar mingea a ajuns la Musacchio, care a închis golul de 2-3. 

Min 67: GOOOOL INTER! GOOOOL LAUTARO! Castillejo l-a faultat în careu pe Politano și centralul a arătat punctul cu var. Lautaro Martinez a transformat fără probleme și Inter are din nou două goluri avantaj.

Min 57: GOOOOL AC MILAN! GOOOL BAKAYOKO! Gazdele reduc din handicap. Calhanoglu a centrat din lovitură liberă iar Bakayoko l-a învins pe Handanovic cu o lovitură de cap.

Min 51: GOOOOL INTER! GOOOL DE VRIJ! Echipa lui Spaletti majorează diferența la o fază fixă. De Vrij l-a învins pe Donnarumma cu o lovitură de cap de la 10 metri.

VIDEO cu golul lui De Vrij

Min 46: A început repriza secundă a meciului dintre AC Milan și Inter

Min 45: Pauză în Derby della Madonnina. Inter conduce după primele 45 de minute, gol Vecino.

Min 3: GOOOOL INTER! GOOOOL VECINO! Mijlocașul oaspeților a marcat cu un șut din prima, după o minge centrată de Perisic și întoarsă de Lautaro Martinez

VIDEO cu golul lui Vecino

Min 1: A început partida dintre AC Milan și Inter Milano.

Milan - Inter | Echipele de start

Milan (4-3-3): Donnarumma - Calabria, Musacchio, Romagnoli, Rodriguez - Kessie, Bakayoko, Paqueta - Suso, Piatek, Calhanoglu
Rezerve: Reina, A. Donnarumma, Castillejo, Borini, Conti, Bertolacci, Zapata, Abate, Biglia, Caldara, Cutrone, Laxalt

Inter (4-3-3): Handanovic - D’Ambrosio, De Vrij, Skriniar, Asamoah - Vecino, Brozovic, Gagliardini - Politano, Lautaro Martinez, Perisic
Rezerve: Padelli, Keita, Ranocchia, Borja Valero, Cedric, Dalbert, Candreva


Stirea inițială

Mauro Icardi, autorul singurul gol din tur, ratează ultimul Derby della Madonnina al sezonului. AC Milan şi Inter Milano se întâlnesc în această seară, de la ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 4, iar miza este locul 3 în Serie A.

Cele două echipe sunt despărţite de un singur punct, cu Milan pe locul 3 şi Inter, pe 4, dar au stări de spirit diferite. Formaţia lui Gennaro Gattuso este neînvinsă de 10 meciuri în toate competiţiile, în timp ce rivalii nerazzurri au câştigat doar doar o dată în ultimele 5 partide şi vin după eliminarea din Europa League, unde au fost învinşi de Eintracht Frankfurt, scor 0-1.

Fost jucător pentru ambele cluburi, Aldo Serena ştie foarte bine care e miza unui astfel de meci. Un derby din 1989 este de neuitat pentru el. A marcat în poarta marelui AC Milan antrenat de Arrigo Sacchi, la care strălucea tripleta olandeză formată din Rijkaard, Gullit şi Van Basten.

"Echipa lui AC Milan de atunci a schimbat faţa fotbalului, a schimbat percepţia lumii asupra acestui sport. Ştiam că sunt foarte puternici, dar noi am crezut în calităţile noastre", şi-a amintit Serena.

Duelul Piatek-Lautaro Martinez, punctul de atracţie din Derby della Madonnina

Aflat in conflict cu sefii clubului, după ce a fost deposedat de banderolă, golgheterul interist Mauro Icardi va fi marele absent al întâlnirii de azi. Argentinianul a adus victoria nerazzurilor în tur (1-0) şi a marcat ultimele 5 goluri ale echipei lui Luciano Spalletti în derby.

Nici la Milan nu mai este acelaşi vârf ca în meciul din octombrie. Gonzalo Higuain s-a despărţit de rossoneri în iarnă, când a ajuns la Chelsea. În aceste condiţii, în Derby della Madonnina ar putea străluci polonezul Krzysztof Piatek şi argentinianul Lautaro Martinez.

Cu 6 goluri în 7 meciuri, atacantul adus în ianuarie de la Genoa l-a ajutat pe Gennaro Gattuso să-şi păstreze postul. După ce în decembrie anul trecut a fost la un pas de demitere, Rino este acum unul dintre puţinii antrenori europeni fără eşec în 2019, în campionat. Are 6 victorii şi două egaluri de la începutul anului.

De cealaltă parte, la doar 21 de ani, Martinez a arătat că poate umple golul lăsat de Icardi, deşi e la primul sezon în Europa. A marcat deja 8 goluri în toate competiţiile şi e pregătit să fie protagonist în primul Derby della Madonnina al carierei.

Milan - Inter: record de încasări în Derby della Madonnina

Meciul dintre AC Milan şi Inter Milano a stabilit deja un record înainte să se joace. Site-ul oficial al rossonerilor a anunţat că partida din această seară a înregistrat încasări de 5,7 milioane de euro, cea mai mare sumă din istoria Serie A.

Milan - Inter, ECHIPE PROBABILE

Milan: Donnarumma - Calabria, Musacchio, Romagnoli, Rodriguez - Kessie, Bakayoko, Paqueta - Suso, Piatek, Calhanoglu

Antrenor: G. Gattuso

Inter: Handanovic - D'Ambrosio, De Vrij, Skriniar, Asamoah - Gagliardini, Brozovic, Vecino - Politano, Lautaro Martinez, Perisic

Antrenor: L. Spalletti

Etichete: ac milan , inter milano , derby della madonnina , mauro icardi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Mihai Stoica a spus ce urmează pentru FCSB, după ce a devenit campioană

Citeşte şi

Pioli, OUT! AC Milan și-a ales deja noul antrenor și suporterii au ”explodat”. A apărut o petiție

Video Juventus - AC Milan 0-0. Gazdele au ratat cât pentru două meciuri și rămân la cinci puncte în spatele ”Diavolului milanez”

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”