Ionuț Radu, portarul lui Inter / Foto: Profimedia

Mino Raiola lucrează la plecarea lui Ionuț Radu de la Inter: "Aproape sigur va fi titular aici!"

articol scris de Digi Sport
14.06.2021, 10:49
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Ionuț Radu a bifat doar două meciuri la campioana Inter Milano în sezonul recent încheiat din Serie A, iar portarul român are șanse mari să plece la o altă echipă în această vară.

Presa din Italia a scris în perioada recentă că mai multe cluburi din Italia sunt interesate de Radu, însă varianta care prinde contur este Hellas Verona, club care a încheiat pe locul 10 sezonul trecut și care pregătește o afacere cu Inter.

Ionuț Radu, aproape de Verona

Nerazzurrii își propun să aducă o altă variantă de rezervă pentru veteranul Samir Handanovic, iar favorit este italianul Marco Silvestri (30 de ani), de la Verona, care mai are contract până în 2022 și este cotat la 9 milioane de euro.

La schimb ar urma să meargă Ionuț Radu, iar Verona ar putea încasa și o sumă de bani. Cei doi portari vor semna un contract de împrumut cu obligație de transfer definitiv, anunță larena.it. De afacere ar urma să se ocupe celebrul Mino Raiola, impresarul lui Silvestri.

"Ionuţ Radu, 24 de ani, cu o cotă de piaţă de 6 milioane de euro. Nu a fost titular, ci a doua variantă a lui Inter, după Handa. La Verona îşi va găsi locul şi aproape sigur va fi titular", scrie sursa citată.

Verona, echipă condusă de Eusebio Di Francesco, mai are în lot alţi trei portari: Ivor Pandur (21 de ani, 6 meciuri în sezonul trecut), Nicola Borghetto (21 de ani, niciun meci în sezonul trecut) și Alessandro Berardi (30 de ani, 1 meci). Marco Silvestri a fost titularul postului, cu 34 de apariții în stagiunea precedentă.

  • 2 meciuri a bifat Ionuț Radu în acest sezon - ambele pe final de sezon, când Inter câștigase deja titlul, cu Sampdoria (5-1) și AS Roma (3-1).

Ionuț Radu: "Nu a fost un an rău, cred că am progresat"

Ionuț Radu a primit pe 8 mai șamnsa de a juca în tricoul Interului în acest sezon din Serie A - el a intrat în repriza secundă a victoriei cu 5-1 în fața Sampdoriei.

Portarul româna reușea să rămână imbatabil în cele 45 de minute bifate pe Giuseppe Meazza. El nu mai jucase pentru Inter din 2016.

"Știam și nu știam că voi intra în acest mci. Era ceva în aer, presimțisem ceva, eu am fost mereu pregătit.

Sunt de mult timp aici și sper să am ocazia să joc mai mult. Așa că nu a fost un an rău. Așteptam de mult timp acest moment. Dar sunt împreună cu mulți campioni și muncesc ca să ajung ca ei.

Cred că am progresat în ultima vreme, am fost impresionat de ambiția și dorința de luptă, esențiale la acest nivel", a spus Ionuț Radu, după ce a jucat pentru prima dată în acest sezon, contra Sampdoriei, 5-1.

 

Etichete: inter , verona , mino raiola , ionut radu , marco silvestr


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară a aflat că iubitul o înșală și a pus la punct un plan sinistru de răzbunare. S-a dat de gol povestind totul în jurnal

O profesoară de școală primară din Marea Britanie a pledat vinovată la mijlocul procesului în care era judecată pentru uciderea iubitului ei și a recunoscut că l-a atras în dormitor cu o partidă de sex, l-a legat de pat și l-a înjunghiat în gât, după care i-a îngropat cadavrul în grădina din spatele casei.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

Video&Foto Un fotbalist de la CFR a intrat pe internet și l-a înjurat pe David Miculescu! Cei de la FCSB s-au răzbunat în autocar

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fanii lui Tottenham au răbufnit după eșecul cu Arsenal! Îl cer pe Drăgușin în primul 11: ”E cel mai bun”

Antrenorul lui Trabzonspor a făcut anunțul despre tranferul lui Denis Drăguș

Exclusiv Gigi Becali pune piciorul în prag la FCSB. Mesaj pentru ”Haralamb”, Pintilii și MM Stoica

S-a autopropus la Barcelona și i-a anunțat pe catalani cât trebuie să plătească pentru transferul său: ”De atât e nevoie”

Citeşte şi

Vedeta de 40.000.000€ a lui Inter care a fredonat ”Made in Romania”, pusă pe glume: ”Valorez mai puțin decât o cafea”

”S-a încheiat un ciclu la AC Milan?” Stefano Pioli a reacționat după ce a pierdut titlul de campioană în fața lui Inter

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”