Ştefan Radu este cel mai vechi jucător din lotul lui Lazio

Motivul real pentru care relația dintre Ștefan Radu și conducerea lui Lazio s-a deteriorat

09.07.2019, 17:03
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Ștefan Radu nu mai este dorit la Lazio. Presa din Italia a dezvăluit ce a dus la ruptura dintre jucător și conducerea clubului lazial. Lui Ștefan Radu nu i s-a mai permis să se antreneze alături de lotul primei echipe. Ștefan Radu nu duce lipsă de oferte atât din Italia, cât și din alte țări.

"Totul a început după un meci pierdut, când Wallace şi Bastos râdeau la duşuri ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Radu i-a certat şi a folosit cuvinte nepotrivite. Directorul sportiv al clubului Lazio Roma, Igli Tare, l-a chemat la o discuţie pe Radu.

Acesta, rănit după un gest care însemna atac la adresa tricoului lazial, ar fi spus: "Am jucat şi accidentat, din acest moment joc doar dacă sunt foarte bine". Clubul a categorisit aceste cuvinte ca un afront, apreciind că există probleme în comportamentul jucătorului în teren şi în afara lui", scrie Il Massaggero.

Potrivit Corriere della Sera, Atalanta este gruparea aflată cel mai aproape de a obţine transferul lui, însă există un interes important şi din partea cluburilor Torino şi Parma.

Ștefan Radu mai este dorit de cluburi din China, Arabia saudită și Olanda. Din Țara Lalelelor este în vizorul echipei Vitesse Arnhem.

Ștefan Radu are cinci trofee cu Lazio

Radu a ajuns la Lazio în ianuarie 2008, fiind luat inițial sub formă de împrumut de la Dinamo, iar în iulie 2008, italienii l-au transferat definitiv pentru 4,5 milioane de euro. Acum, potrivit publicației de spacialitate Transfermarkt, cota sa de piață este de 5 milioane de euro.

La Lazio, Ștefan Radu are un salariu anual de 1,3 milioane de euro, în timp ce cel mai bine plătiți jucători din lot sunt Ciro Immobile și Lucas Leiva, cu câte 2,3 milioane de euro.

În 2014, Radu a renunțat să mai răspundă convocările la echipa națională a României, unde a adunat 13 selecții, spunând că vrea să se concentreze pe echipa de club.

"Nu aș schimba niciodată tricoul lui Lazio pentru un altul. Vreau să rămân aici cel puțin până la 41 de ani", spunea Radu la un moment dat, dovedindu-și atașamentul față de club.

  • 33 de ani va împlini Ștefan Radu în octombrie

  • 3 Cupe ale Italiei și două Supercupe ale Italiei a câștigat Radu cu Lazio

  • În sezonul recent încheiat, Radu a jucat în 33 de meciuri oficiale (32 ca titular)

Etichete: stefan radu , stefan radu lazio , lazio roma , stefan radu oferte , stefan radu ruptura lazio


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Am avut un secret!”. MM Stoica a dezvăluit totul, după ce FCSB a câștigat titlul

Denis Drăguș a marcat cu Trabzonspor, iar apoi a ieșit accidentat! Ce a spus românul la final

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Xabi Alonso vrea să aducă la Bayer Leverkusen unul dintre cei mai vechi jucători ai lui Real Madrid

Citeşte şi

Juventus e la un pas să dea prima lovitură din ”mercato”

Foto Ștefan Radu a provocat un scandal imens în Italia, din cauza a două litere scrise pe hanorac!

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”