Florin Manea / Foto: FC Rapid 1923

”Mulţi au crezut că este un spectacol gratuit!”. Florin Manea a vorbit despre viitorul lui Radu Drăgușin

articol scris de Digi Sport
05.01.2024, 15:39
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Tottenham este hotărâtă să îl transfere în această iarnă pe Radu Drăgușin (21 de ani), fundașul celor de la Genoa.

Chiar dacă s-a spus că Drăgușin s-ar fi înțeles deja cu Spurs, Napoli a făcut și a doua ofertă pentru fundaș, astfel că rămâne de văzut ce se va întâmpla cu fotbalistul echipei naționale.

Florin Manea a vorbit despre transferul lui Radu Drăgușin

  • Bologna - Genoa va fi transmis în direct pe Digi Sport 2, dar va putea fi urmărit și pe site-ul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

Italienii au notat că Drăgușin ar prefera mai degrabă să ajungă la Tottenham, decât la Napoli, mai ales că visul său este să evolueze în Premier League.

În drum spre Genoa, Florin Manea, agentul lui Drăgușin, nu a numit viitoarea destinație a acestuia. Totuși, impresarul a transmis că un anunț oficial va fi făcut în scurt timp.

”Da, într-adevăr, nu mă aşteptam să fie chiar în iarna asta dar, la cum a jucat Radu, mă gândeam că va fi aşa. Mă bucur că se adevereşte, mulţi au crezut că este un spectacol gratuit. Am văzut şi anumite ziare care spuneau că vreau să îi cresc valoarea, că vreau să îi măresc contractul la Genoa. Au trecut vremurile alea în care puteai să menţionezi echipe, interese şi cei de acolo să nu poată să iasă cu o declaraţie. Nu e cazul.

Ştiam că Radu poate să ajungă la nivelul ăsta, ştiu că poate să ajungă mult mai sus. Tot ceea ce i se întâmplă, merită! Înseamnă enorm pentru fotbalul românesc, sper să deschidă calea şi pentru alţi jucători români. Sper ca el, în cazul în care se vor materializa aceste interese, să facă faţă la nivelul unde se va duce. Şi nu am îndoială de treaba asta. Atunci, normal, vom fi priviţi cu alţi ochi.

(Reporter: Corriere dello Sport a scris că Radu Drăguşin a spus DA celor de la Napoli) Numai dacă spunea în somn, fără să ştiu eu! Nu pot să vorbesc, normal, sunt discuţii pentru mai multe cluburi. Eu mă duc în Italia să văd meciul şi vom vedea acolo ce se întâmplă. Probabil, dacă se va întâmpla ceva, vedeţi în zilele următoare. Nu pot să spun cu cine au fost discuţiile, o să vedeţi în următoarele zile. Nu este nici etic, nici frumos să vorbesc dacă există discuţii”, a declarat Florin Manea pentru as.ro.

Alberto Gilardino: ”Drăgușin? Este jucătorul lui Genoa!”

Înaintea meciului de pe terenul celor de la Bologna, antrenorul lui Genoa, Alberto Gilardino, a vorbit și despre viitorul lui Radu Drăgușin.

”Zvonurile și anumite situații nu sunt bune în această perioadă în care campionatul este în desfășurare. Am încredere foarte mare în jucătorii pe care îi am la dispoziție, îi văd în fiecare zi la antrenamente, îi cunosc, știu cât de profesioniști sunt.

Cât timp vor fi aici, știu că vor da 110 la sută. Sper că niciun jucător nu va pleca, dar piața de transferuri este imprevizibilă și orice se poate întâmpla.

Drăgușin? Este un profesionist exemplar, un băiat cu o disciplină sportivă fantastică. El poate doar să ne fie de ajutor acum. Am vorbit cu el, este jucătorul lui Genoa. Atât timp cât va purta acest tricou va da totul pe teren și va fi protagonist, la fel și ceilalți”, a spus Alberto Gilardino, conform calcionews24.com.

Etichete: tottenham , napoli , florin manea , radu dragusin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Adio! Louis Munteanu a făcut anunțul

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Soția lui Cristi Tănase a spus totul: ”A strâns-o de gât! S-a repezit la mine”. De ce ar fi ”Dodel” extrem de violent

Lista preliminară a stranierilor convocați de Edi Iordănescu pentru amicalele programate înainte de EURO

Citeşte şi

Fiorentina - Napoli, LIVE VIDEO, 21:45, pe Digi Sport 4. Meci crucial pentru Conference League

Gata! E OUT de la Tottenham, din vară

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”