Maurizio Sarri a ajuns în vara lui 2019 la Juventus / Foto: Getty Images

Video Napoli - Juventus 2-1. Ronaldo a marcat, dar ”Bătrâna Doamnă” a pierdut

26.01.2020, 23:33
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Napoli - Juventus 2-1 | ”Bătrâna Doamnă” s-a împiedicat la Napoli. Deși Cristiano Ronaldo a marcat din nou, campioana Italiei a fost învinsă cu 2-1.

Pe San Paolo, Napoli a avut prima ocazie a derby-ului cu Juventus. Șutul lui Mario Rui a ocolit însă poarta lui Szczesny.

La un sfert de oră după pauză, Higuain l-a pus la încercare pe Meret, însă portarul lui Napoli a fost la post. La faza imediat următoare, Napoli a deschis scorul.

Szczesny a parat șutul de la distanță expediat de Insigne, însă mingea a ajuns la Zielinski, iar polonezul nu a ratat. Cu 5 minute înainte de final, idolul fanilor de pe San Paolo, Insigne, a mărit avantajul gazdelor.

Ronaldo a marcat din nou pentru Juventus

Chiar dacă Juventus a pierdut, Ronaldo nu și-a întrerupt seria incredibila de goluri. Portughezul și-a trecut în cont al optulea meci consecutiv în care marchează. Foarfeca lui Higuain, din prelungiri a fost ultima ocazie a partidei.

S-a încheiat 2-1 pentru Napoli, iar campioana mai are doar trei puncte în plus față de Inter.

VIDEO cu rezumatul meciului dintre Napoli și Juventus

Min. 90: GOOOL Juventus! Ronaldo reduce din diferență.

Min.87: GOOOOL Napoli! Insigne reia o minge centrată de pe partea dreaptă și îl învinge pe Szczesny.

Min. 63: GOOOOL Napoli! Insigne trage spre poarta lui Szczesny, mingea este respinsă de portarul polonez și este reluată în poartă de Zielinski.

Echipele de start:


Știrea inițială.

Maurizio Sarri revine pentru prima dată la Napoli, după ce a semnat cu Juventus. Tehnicianul de 61 de ani a pregătit echipa din sudul Italiei timp de trei sezoane, iar fanii napoletanilor consideră că acesta a trădat în momentul în care a ales să preia ”Bătrâna Doamnă”.

Suporterii napoletani i-au pregătit o primire ostilă lui Sarri și au afișat câteva bannere la stadion. Antrenorul de 61 de ani a ajuns la Juventus, după ce a pregătit-o timp de un sezon pe Chelsea.

Sarri <<Juventin>> nenorocit! Ne-ai spus multe de Juventus, dar apoi te-ai <<vândut>> ” scrie pe un banner afișat de suporterii lui Napoli la stadion.

Ultrașii de la Napoli i se adresează lui Sarri cu apelativul Gabbo (n.r. - cocoșat - așa le zic cei de la Napoli celor de la Juventus), în mesajul afișat la stadion.

Sarri: ”Va fi un meci special pentru mine!”

Va fi un meci special pentru mine, dar ceea ce contează este să ne îndeplinim scopul, acela da a aduce cele trei puncte acasă, dintr-o deplasare dificilă”, a spus Sarri înaintea meciului, pentru site-ul celor de la Juventus.

Partida dintre Napoli și Juventus se va disputa de la ora 21:45 și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1.

Etichete: juventus , napoli , napoli juventus , maurizio sarri


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Pițurcă, tranșant după ce Gigi Becali a spus că i-a făcut un ”cadou” de 1.500.000 €: ”Nu mai vorbesc în viața mea cu el”

Inter i-a fixat prețul lui Ionuț Radu: românul nu a mai apărat de jumătate de an

FCSB-iștii iau cu asalt Arena Națională! Câte bilete s-au vândut deja, cu mai mult de o săptămână înainte de meciul cu CFR

Foto Liverpool și-a prezentat echipamentul pentru sezonul viitor! Primul din noua eră fără Jurgen Klopp

Citeşte şi

Evan Ndicka de la AS Roma a jucat din nou pentru italieni, la două săptămâni după ce s-a prăbușit pe teren

Video Juventus - AC Milan 0-0. Gazdele au ratat cât pentru două meciuri și rămân la cinci puncte în spatele ”Diavolului milanez”

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat