Rafael Leao, jucătorul lui AC Milan / Foto: Profimedia

O legendă a Milanului l-a atacat, din nou, pe Rafael Leao! ”L-aș ține pe bancă”

articol scris de Digi Sport
22.10.2023, 13:23
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Rafael Leao (24 de ani) este unul dintre cei mai buni și importanți ai lui AC Milan, însă portughezul nu este pe placul tuturor.

În acest sezon, Leao a marcat trei goluri și a semnat patru pase decisive în cele 10 meciuri disputate, însă Arrigo Sacchi nu l-a menajat deloc pe superstarul portughez.

Arrigo Sacchi a spus că Leao nu ar trebui să fie titular la Milan

AC Milan se poziționează, în acest moment, pe prima poziție în Serie A, după ce a câștigat șapte din cele opt partide jucate.

Milanezii urmează să primească vizita rivalei Juventus, iar Arrigo Sacchi a oferit câteva declarații înainte de această partidă, unde l-a criticat pe Leao, așa cum notează Gazetta dello Sport.

”Cu mine, Leao ar sta pe bancă. Nu ar juca. Fotbalul se joacă în unsprezece jucători, toată lumea trebuie să alerge și să aibă o poziție clară în teren.

M-aș uita la persoana lui, înainte să văd jucătorul. Dacă nu ești născut cu un anumit temperament, este dificil să îl dobândești", a declarat legenda Milanului, Arrigo Sacchi.

Arrigo Sacchi nu a avut milă de Rafael Leao

Nu este pentru prima oară când Arrigo Sacchi l-a criticat pe Rafael Leao. În trecut, Sacchi i-a reproșat portughezului de lipsa de implicare pe faza defensivă și pressing-ul slab pe care îl face.

„Leao a marcat un gol frumos, dar el limitează echipa. Leao, prin modul său de a fi pe teren, prin faptul că nu se întoarce în apărare, prin lipsa sa de participare la acțiunile defensive este ceea ce nu permite echipei să crească la nivel colectiv.

Dacă doriți să faceți un salt calitativ și să jucați un fotbal mai european, este fundamental ca toată lumea să se implice totalmente în proiect și ca toată lumea să se sacrifice pentru echipă", au fost cuvintele antrenorului italian, citat de FootMercato.

  • Rafael Leao a disputat 169 de meciuri în tricoul lui AC Milan, perioadă în care a marcat 46 de goluri și a pasat decisiv de 38 de ori.
  • Rafael Leao are contract cu Milan până în vara lui 2028, după ce l-a prelungit în luna mai.
  • 90 de milioane de euro este cota de piață a lui Leao, conform site-ului Transfermarkt.
  • Leao a câștigat Serie A cu AC Milan, în sezonul 2021/2022.

Etichete: milan , arrigo sacchi , rafael leao


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

6.000.000€ pentru Dennis Man!

Real Madrid i-a găsit deja înlocuitor fotbalistului care pleacă după 11 ani de pe Bernabeu

Trei fotbaliști ai unei echipe din Franța, aproape să fie împușcați!

Foto Campionat Mondial în România! ”Bijuteria” de 10.000.000€ a Bucureștiului poate găzdui totul

Citeşte şi

Manchester City ”sparge” banca pentru starul lui AC Milan! Câți bani sunt dispuși să ofere ”Cetățenii”

Surprinzător! La 37 de ani, Olivier Giroud a semnat și pleacă de la Milan

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Un club din Superliga transferă fotbalistul lui Mititelu pe care Dan Petrescu îl are în fruntea listei la CFR citeşte ştirea pe Prosport.ro

FOTO Răzvan Lucescu i-a șocat pe greci: cum a sărbătorit câștigarea titlului citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”