Cristi Chivu, antrenorul lui Inter U19 / Foto: Profimedia

OFICIAL | Cristi Chivu mai are de așteptat! Decizia luată de Inter în privința lui Simone Inzaghi

articol scris de Digi Sport
05.09.2023, 13:54
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Cristi Chivu (42 de ani) o pregătește în momentul de față pe Inter Primavera, iar visul fostului căpitan al naționalei României rămâne acela de a fi pe banca echipei mari a clubului.

OFICIAL | Cristi Chivu mai are de așteptat! Decizia luată de Inter în privința lui Simone Inzaghi

În cursul zilei de marți, Inter a anunțat că i-a prelungit contractul lui Simone Inzaghi până în 2025. Chiar dacă lunile trecute s-a discutat intens despre demiterea antrenorului italian, acesta a reușit să joace finala Champions League, dar și să înceapă noul sezon din Serie A cu victorii pe linie, astfel că oficialii clubului s-au răzgândit în privința sa.

Aceste rezultate i-au convins pe conducătorii Interului, care au hotărât să îl păstreze pe Inzaghi cel puțin doi ani. Această veste nu este una bună pentru Chivu, care își așteaptă rândul la prima echipă a grupării de pe Giuseppe Meazza.

  • Simone Inzaghi a fost numit pe banca celor de la Inter în vara anului 2021, atunci când a venit de la Lazio
Simone Inzaghi si-a prelungit contractul cu Inter / Foto: Facebook@inter

Cristi Chivu a dezvăluit momentul care l-a făcut să devină antrenor

În luna iulie a acestui an, în cadrul unei intervenții la Digi Sport Special, Cristi Chivu a dezvăluit că s-a hotărât să urmeze cursurile școlii de antrenori de la Coverciano când era observator la UEFA, iar decizia a luat-o pentru că nu dorea să fie mai prejos decât ai săi colegi.

Mi s-a oferit șansa de a fi observator tehnic la UEFA pentru meciurile de Europa League și Champions League. Eram singurul analist fără școala de antrenori, așa că m-am înscris la Coverciano.

Ionuț Lupescu era la UEFA, mi-a oferit posibilitatea asta și am zis să nu fiu singurul om de acolo fără o școală de specialitate. M-am apucat să fac școală pentru acest favor, dacă pot să-l numesc așa.

Când am văzut că lângă mine era David Moyes și șeful nostru era Alex Ferguson m-am gândit să fac și eu școală să nu fiu eu ultimul om de acolo. Cu Inter am avut discuții să preiau o grupă de juniori de acum 10 ani. Ei au crezut în mine.

Am început de jos, ei mi-au oferit patru soluții, eu am zis că o vreau pe ultima, cea mai mică dintre grupele pe care mi le oferiseră, pentru a vedea dacă-mi place. Nu știam dacă sunt în măsură să traduc ideile pe care le aveam, nu e atât de simplu, mai ales atunci când lucrezi cu copii.

Mi-a plăcut din prima clipă, probabil că a fost și avantajul de a fi jucat și de a fi credibil datorită faptului că am avut cariera pe care am avut-o și am jucat la nivel înalt. Mi-a plăcut, e pasiune, e motivație, e dorință de a învăța tot timpul”, a declarat Cristi Chivu.

Etichete: serie a , inzaghi , chivu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

Exclusiv Mircea Lucescu a reacționat, după ce Corvinul a câștigat Cupa României: ”În primul rând, e mulțumită lui”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Jucătorul cerut cu insistență de Florin Prunea în lotul României la EURO 2024: ”Nu am nicio scuză să nu-l iau”

Oficial Curățenia continuă! După Joel Matip, Liverpool a decis să renunțe la încă un jucător

Varianta de rezervă: atacantul de 1.000.000€ ar putea reveni la FCSB

Diferență uriașă! Cât câștigă pe an românii din SUA

Citeşte şi

12.000.000€ pentru Paulo Dybala: echipa care e gata să plătească clauza de reziliere

Oficial E gata! Olivier Giroud, OUT de la AC Milan

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Tatăl lui Luca Mihai, mărturie de impact: „Nu am mai spus asta, trei zile băiatul meu a fost între noi și alt Pământ!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”