Olimpiu Moruțan, în meciul cu Spal / Foto: Profimedia

Olimpiu Moruțan, în atenția unui club din Serie A. Pisa l-ar putea pierde

articol scris de Digi Sport
12.02.2023, 12:48
  • Fotbal: FC Bihor - Ghiroda și Giarmata Vii, miercuri, 17:30, DGS 1

  • Fotbal: Belgia - Muntenegru, miercuri, 21:30, DGS 1

Olimpiu Moruțan (24 de ani) este unul dintre cei mai atractivi jucători din Serie B, iar cluburile din Serie A sunt în expectativă.

  • Jucătorul este împrumutat pentru un sezon la Pisa, de la Galatasaray, cu opțiune de transfer definitiv pentru 5.5 milioane de euro din vară.

Olimpiu Moruțan, dorit în Serie A

Chiar dacă este ”lumina Pisei”, așa cum l-au descris jurnaliștii italieni în ultimele partide, Olimpiu Moruțan nu este sigur că va rămâne la această formație din iarnă.

Clauza de transfer definitiv s-ar activa automat în momentul în care Pisa va promova în Serie A, la finalul sezonului, ceea ce este puțin probabil. Apoi, dacă nu va promova, Pisa nu este convinsă că vrea să plătească 5,5 milioane de euro în schimbul românului.

Informațiile venite dinspre Italia și Turcia anunță că Pisa ar fi oferit 3,5 milioane de euro, în această iarnă, și că ar fi fost dispusă să ridice oferta până la 4 milioane de euro.

Chiar și așa, Galatasaray ține de preț și nu pare deloc convinsă că vrea să-l vândă pe Moruțan. Și totuși, dacă o va face, va dori să obțină cele 5,5 milioane de euro din contractul inițial.

Cum nu există, încă, nicio înțelegere între Pisa și Galatasaray, cluburile din Serie A așteaptă să profite de pe urma acestui fapt.

Sezon liniștit pentru Torino

Conform informațiilor oferite de publicația italiană ”Tuttosport”, FC Torino îl urmărește cu atenție pe Olimpiu Moruțan în această perioadă.

”Taurii” sunt încântați de calitățile fotbalistului român, dar mai ales de faptul că este un jucător extrem de polivalent: poate juca pe ambele laturi ale terenului, dar și în spatele vârfului.

FC Torino are un sezon liniștit de Serie A. Este pe locul 7, cu 30 de puncte, la nouă puncte de locurile de Europa,  dar și la 16 puncte distanță de locurile de retrogradare.

Etichete: fc torino , pisa , olimpiu morutan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Imagini șocante cu un prizonier ucrainean după doi ani de captivitate în Rusia. „Evocă cele mai întunecate pagini ale istoriei umane”

Autoritățile ucrainene au făcut publice fotografii șocante cu un prizonier de război ucrainean întors acasă după doi ani de captivitate în Rusia. Bărbatul, care făcea parte din echipa de pază a centralei nucleare de la Cernobîl, a fost luat prizonier în martie 2022 și eliberat după doi ani, la sfârșitul lunii trecute. Starea lui Roman Gorilik este deplorabilă, amintind de lagărele de concentrare naziste, potrivit autorităților ucrainene.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Ubioh bih se!”. Ce i-a spus Novak Djokovic soției, cu care s-a certat în timpul meciului de la Roland Garros

Oficial Cale liberă pentru transferul lui Horațiu Moldovan

L'Equipe a descris într-un singur cuvânt răspunsul lui Cristiano Ronaldo pentru Kylian Mbappe

Scene rar întâlnite: Novak Djokovic și-a ieșit din minți când a auzit ce i-a strigat soția din lojă

PSG nu se oprește: îi dă lui Kylian Mbappe lovitură după lovitură

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

A anunțat despărțirea de Dan Petrescu, după 8 ani! Mesajul de adio

Ce lovitură: ofertă din Europa pentru Edi Iordănescu! Clubul important care-l vrea pe selecționerul României

Tottenham, gata să renunțe la încă un fundaș! Ange Postecoglou a luat decizia

Laszlo Balint nu se aștepta să fie demis de la Petrolul. Ce mesaj a postat după ce a aflat vestea

Citeşte şi

Video Vizită surpriză pentru ”Tricolori”, înainte de EURO 2024! Moment special pentru Nicolae Stanciu

FCSB a pierdut procesul de 1.000.000 de euro de la FIFA cu Galatasaray

PEROZSofia Vergara, ședința foto din tinerețe care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Actrița a pozat nud printre boabe de cafea

FILM NOWFermecătoarea Dakota Fanning, la 30 de ani. Fostul copil minune al Hollywoodului a uimit cu apariția sa la premiera filmului „The Watchers”

Atac fără precedent asupra lui Gică Popescu! „E un om de nimic. Să-i fie rușine!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

S-au aflat salariile jucătoarelor de la CSM București: Cristina Neagu încasează o sumă uriașă lună de lună citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalist român mort la doar 19 ani. Mesajul clubului de fotbal după tragica dispariție a lui Flavius Magraon citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Katy Perry, în costum de baie și pantofi cu toc, pe balcon, la Cannes. A continuat show-ul început la petrecerea unor miliardari

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Katy Perry, în costum de baie și pantofi cu toc, pe balcon, la Cannes. A continuat show-ul început la petrecerea unor miliardari

Digi World

"Așteptări vs. realitate. Mă simt înșelată". A crezut că și-a închiriat cea mai frumoasă cameră cu vedere la mare, dar a rămas total dezamăgită

Digi Animal World

Imagini inedite cu doi scafandri care „dansează” cu rechinii. Momentul e parcă desprins dintr-un film SF