Kalidou Koulibaly joacă la Napoli din 2014. Foto: Getty Images

S-a săturat de insultele rasiste. Omul care poate deveni cel mai scump fundaș din lume nu mai vrea să audă de Italia

14.01.2019, 12:52
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

 

Kalidou Koulibaly s-a săturat de scandările rasiste și a transmis un mesaj clar conducerii lui Napoli. Francezul de origine senegaleză vrea să plece din Italia cel mai târziu în vară. În vârstă de 27 de ani, Koulibaly este unul dintre cei mai căutați fundași din lume, putând ajunge cel mai scump apărător din istoria fotbalului.

A venit de la Genk la Napoli, în vara anului 2014, pentru doar 7,2 milioane de euro, însă italienii nu vor să lase niciun euro sub cele 100 de milioane de euro cerute. Astfel, francezul ar deveni cel mai scump fundaș al lumii.

Real Madrid ar fi dispusă să achite suma cerută, însă pe lista doritoarelor s-a înscris și Liverpool. Dacă vor reuși să-l aducă pe Anfield, "cormoranii" vor avea cei mai scumpi fundași ai planetei. În acest moment, Van Dijk deține recordul, Liverpool plătind pentru el 83 de milioane de euro lui Southampton în decembrie 2017.

De transferul lui Koulibaly se mai interesează și Manchester United, iar la începutul lunii s-a scris că Napoli a refuzat o ofertă colosală de la Barcelona, 120 de milioane de euro.

Kalidou Koulibaly, scandări rasiste la meciul Inter - Napoli

Kalidou Koulibaly (27 de ani) a fost victima scandărilor rasiste la meciul cu Inter. Antrenorul lui Napoli, Carlo Ancelotti, a ameninţat că data viitoare când vor mai fi astfel de incidente va scoate echipa de pe teren.

Kalidou Koulibaly a fost eliminat în minutul 80, după ce l-a aplaudat ironic pe "centralul" Paolo Mazzoleni.

"Regret înfrângerea şi faptul că mi-am părăsit fraţii. Dar sunt mândru de culoarea pielii mele. De a fi francez, senegalez, napolitan: om", a scris fundaşul, pe Twitter.

Fanii celor de la Napoli au avut o reacţie fantastică în partida cu Bologna, câştigată de echipa lui Carlo Ancelotti, scor 3-2. Astfel, în semn de solidaritate cu fundaşul senegalez, fanii celor de la Napoli au afişat mesaje de susţinere.

Kalidou Koulibaly, piesă de bază la Napoli

Koulibaly și-a început cariera la ST Saint-Die, în Franța. El a mai evoluat în Ligue 1, la FC Metz, apoi în Belgia, la Genk. Napoli l-a cumpărat pe senegalez în schimbul a 7,2 milioane de euro, în 2014 de la clubul belgian.

În aproape 5 ani petrecuți la Napoli, Koulibaly a bifat aproape 200 de partide pentru clubul italian. Real Madrid, Manchester United și Arsenal se numără printre echipele care s-au mai interesat de transferul fundașului în ultimele luni.

Etichete: rasism italia , kalidou koulibaly , koulibaly rasism , transfer koulibaly , rasism serie a , koulibaly oferte


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri

Un american și doi australieni s-au dus în vacanță la surfing în apropiere de oraşul turistic Ensenada, la circa 90 de minute sud de graniţa SUA-Mexic, pe coasta Pacificului. Săptămâna trecută au fost dați dispăruți, iar după căutări au fost găsiți morți într-un puț. Autoritățile americane îi sfătuiesc pe americani să reconsidere călătoriile în Mexic.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Dan Petrescu a lămurit situația lui Cristi Manea

Anunțul făcut de ”U” Cluj, după apariția zvonurilor despre presupusele negocieri cu Marius Șumudică și Laurențiu Reghecampf

Arne Slot ar putea veni la Liverpool ”la pachet” cu un fotbalist dorit de Barcelona

Video&Foto I-a explodat o torță în mână și a rămas fără un deget. Momente critice pentru un fan din Olanda

Citeşte şi

Minciuna folosită de italieni pentru a ieşi din casă şi realitatea cruntă de la Bergamo: "Nu mai e loc în cimitire!" Bilanţul anunţat

După Messi la PSG, italienii anunță o nouă lovitură de proporții: plecarea lui Ronaldo de la Juve. Unde e așteptat CR7

PEROZA cucerit toate privirile. Soția lui Chris Hemsworth, la cină într-un costum cu pantaloni scurți și pe tocuri

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Pe ce loc a urcat Simona Halep în clasament, deși nu a jucat, și ce poziție ocupă rivala Sorana Cîrstea citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dan Șucu îi dă replica lui Șumudică. Vrea un mare antrenor român citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”