Alejandro Papu Gomez / Foto: Getty Images

Papu Gomez contraatacă în disputa cu Gian Piero Gasperini: "Au fost 50 de martori la agresiune. Probabil de asta e huiduit"

articol scris de Digi Sport
19.08.2021, 14:20
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

O dispută între Papu Gomez (33 de ani) și fostul său antrenor de la Atalanta, Gian Piero Gasperini (63 de ani), s-a iscat cu ocazia unui interviu oferit recent de către fotbalistul argentinian.

Mijlocașul l-a acuzat pe tehnicianul italian de agresiune fizică, iar antrenorul i-a răspuns la scurt timp fostului său elev, spunând că, din contră, violența a fost folosită de către fotbalist.

Papu Gomez contraatacă în disputa cu Gian Piero Gasperini

La nici o zi distanță, actualul jucător al Sevillei a oferit la rândul său o replică, spunând că există foarte mulți martori care au văzut incidentul, iar Gasperini pur și simplu refuză să admită adevărul.

"Nu înțeleg de ce Gasperini insistă să spună minciuni. Au fost 50 de martori la agresiunea sa. Am recunoscut că am greșit când nu am respectat indicațiile tactice, nu știu de ce nu poate admite adevărul. Această dispută continuă deoarece simt foarte multă tristețe. Este discutabil, dar modul în care am părăsit-o pe Atalanta mă doare.

(...) Nu puteam să continui să muncesc alături de această persoană. Mă gândeam constant la atacul lui și nu puteam să îl privesc în ochi. S-au mai întâmplat situații similare și cu alți coechipieri, dar niciodată nu a pus mâna pe ei. Dacă nu ai curajul să îți ceri iertare, nu poți continua. Îi mulțumesc lui Gasperini că m-a făcut un jucător mai bun, dar situația asta este innaceptabilă, probabil de asta este și huiduit pe unele stadioane", a explicat Gomez.

Răspunsul lui Gian Piero Gasperini pentru Papu Gomez

"Atitudinea lui Gomez, pe teren şi în afara acestuia, devenise inacceptabilă pentru antrenor şi coechipieri. Agresiunea fizică a fost lui, nu a mea", a afirmat Gasperini într-o declaraţie acordată publicaţiei Gazzetta dello Sport, comentând astfel afirmaţiile lui "Papu", jucătorul echipei Sevilla, făcute într-un interviu recent.

"Dar adevăratul motiv pentru care a părăsit clubul din Bergamo este pentru că nu a respectat proprietarii clubului (familia Percassi). Eu sper, însă, că Gomez va continua să fie protagonist pentru prestaţiile sale, aşa cum a fost la Atalanta", a adăugat tehnicianul italian despre mijlocaşul sud-american, care a părăsit echipa în ianuarie pentru a semna cu Sevilla, tocmai din cauza acestei altercaţii.

"Da, m-a atacat şi cu asta am spus tot. Se poate discuta, OK, dar când este o agresiune fizică este intolerabil. Am cerut o întâlnire cu preşedintele clubului (Antonio Percassi) şi i-am spus că nu am probleme să continui, acceptând că şi eu am greşit. În calitate de căpitan nu m-am comportat bine, dând un exemplu negativ", a spus Gomez într-un interviu pentru publicaţia argentiniană La Nacion.

Etichete: atalanta , gian piero gasperini , papu gomez


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață

Semne de viață extraterestră au fost observate pe o planetă îndepărtată. Potrivit astronomilor, ei au detectat un compus chimic „produs doar de viață” pe Planeta K2-18b, din constelația Leului. Descoperirea făcută acum un an a fost studiată, vineri, cu ajutorul telescopului James Webb, iar rezultatele vor fi aflate peste câteva luni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali, aroganță la adresa CSA Steaua. ”Echipa aia trebuie desființată”. Cum vrea să obțină marca

Foto Ce a postat Teodora Stoica după ce FCSB a câștigat titlul de campioană

Video Ar fi fost golul sezonului! Execuție de-a dreptul spectaculoasă la Oțelul - Hermannstadt

Video&Foto Așa se primesc campionii! Momente superbe înaintea partidei Inter - Torino

Citeşte şi

Mesajul lui Jurgen Klopp, la ultimul meci european ca antrenor al lui Liverpool: ”Este o nebunie!”

Aroganța făcută de Klopp, înainte ca Liverpool să fie umilită de Atalanta

PEROZSalma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”