Pavel Nedved (stânga) și Fabio Paratici (dreapta) / Foto: Profimedia

Pavel Nedved a vorbit despre ancheta în care a implicată Juventus. Cum au primit jucătorii vestea

articol scris de Mihai Alecu
30.11.2021, 22:34
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Pavel Nedved, oficialul lui Juventus, a vorbit despre problemele care există la club după ancheta deschisă de poliția din Italia.

Clubul italian este cercetat pentru anumite nereguli cu privire la anumite transferuri făcute în sezoanele precedente.

Nedved nu e îngrijorat de ancheta poliției

Pavel Nedved spune că Juventus a mai avut probleme de-a lungul timpului, dar totul este trecător și jucătorii înțeleg situația.

"Uneori te crezi prea puternic, dar la un moment totul se prăbușește. Fiecare sezon are provocările lui. Nu cred că o să avem probleme. Președintele a vorbit cu toți angajații, cu jucătorii, totul este sub control la club.

Nu cred că alte completări trebuie făcute. Nu cred că o să fie probleme și sunt sigur că jucătorii nu sunt afectați și înțeleg situația. Am fost difcultăți de-a lungul timpului, dar mereu am trecut peste ele", a spus Nedved, conform footballitalia.

Juventus, retrogradată în Serie B?

După ce a fost implicată în scandalul Calciopoli în urmă cu mai bine de 10 ani, Juventus ar putea să fie din nou protagonista unui episod nefericit pentru istoria clubului.

Gruparea care are cei mai mulți fani din Italia ar putea să fie retrogradată în Serie B, anunță The Sun. Sursa menționată vorbește despre o posibilă anchetă care ar putea să fie declanșată dacă acuzațiile de fraudă se dovedesc a fi adevărate, iar în urma acesteia Juventus să fie retrogradată în liga a doua din Italia.

Acest fapt ar fi posibil dacă prin transferurile făcute și ascunderea sumelor adevărate Juventus și-a însușit un avantaj față de rivale. Ba mai mult, titlurile câștigate în această perioadă ar putea să fie anulate, exact cum s-a întâmplat la scandalul Calciopoli din urmă cu mai mulți ani.

Agnelli și Nedved, anchetați pentru fraudă

Ancheta vizează 42 de transferuri dintre cele 62 care au dat naştere unor câştiguri de capital. Birourile din Milano şi Torino ale clubului Juventus au fost percheziționate de poliţia financiară.

Preşedintele clubului Juventus Torino, Andrea Agnelli, vicepreşedintele Pavel Nedved şi fostul director sportiv Fabio Paratici sunt anchetaţi pentru fraudă contabilă.

Trei sezoane (2018-2019, 2019-2020 şi 2020-2021) sunt vizate de anchetă. Totalul sumelor înscrise în bilanţuri false ar fi de 50 de milioane de euro.

Autorităţile de supraveghere a companiilor listate la Bursă (n.r. - Juventus fiind listată la Bursă) au tras semnalul de alarmă. Conducătorii clubului sunt suspectați că s-au folosit de tranzacţiile cu jucători pentru a înregistra câştiguri de capital artificiale, cu obiectivul de a îmbunătăţi bilanţul contabil al clubului.

Juventus Torino a câștigat un număr record de titluri în Serie A (36) și de Cupe ale Italiei (14).

Etichete: juventus , bani , pavel nedved , andrea agneli


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Video Juventus - AC Milan 0-0. Gazdele au ratat cât pentru două meciuri și rămân la cinci puncte în spatele ”Diavolului milanez”

Chelsea e gata să se despartă de Mudryk! Ce echipe ”stau la pândă”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă