Leonardo Bonucci alături de Cristiano Ronaldo / Sursa foto: Getty Images

"Poate că ne-am pripit când îi dădeam mingea lui Ronaldo!" Bonucci a explicat cum prezența lui CR7 era dăunătoare la Juventus

articol scris de Digi Sport
30.09.2021, 17:49
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Cristiano Ronaldo (36 de ani) a părăsit-o brusc pe Juventus, la finalul perioadei de transferuri din această vară.

Deși gruparea bianconeri dădea semne că revine pe drumul cel bun, lusitanul s-a decis că nu mai vrea să joace în alb-negru și i-a ordonat impresarului său să îi caute echipă, ajungând în final la Manchester United.

Leonardo Bonucci a explicat cum prezența lui Cristiano Ronaldo a fost dăunătoare pentru jucătorii lui Juventus

Acum, la aproximativ o lună de când a părăsit-o pe "Bătrâna Doamnă", unul dintre cei mai emblematici jucători ai lui Juventus, Leonardo Bonucci, a explicat cum prezența portughezului i-a făcut pe jucătorii torinezi să fie superficiali, punându-și toate speranțele în CR7 pentru victorii.

"Asta a fost chestia, ideea că un jucător, chiar cel mai bun din lume, poate garanta victoria lui Juventus. Prezența lui Ronaldo a avut o mare influență asupra noastră. Doar faptul că ne antrenam cu el ne dădea ceva în plus, dar în subconștientul lor, jucătorii au început să creadă că prezența sa era suficientă pentru a câștiga meciuri. Am început să scădem în munca de zi cu zi, în modestie, în sacrificiu, în dorința de a fi acolo pentru colegul tău în fiecare zi. În ultimii ani, cred că s-a văzut asta.

Sezonul trecut, am terminat pe patru și am câștigat Coppa Italia pentru că am devenit din nou o echipă. Dacă aruncai o bucată de lemn în vestiar înaintea acelor jocuri, ar fi luat foc, atât de electric era vestiarul. Am dus lipsa acestui lucru. Poate că ne-am pripit când am crezut că dacă îi dăm mingea lui Ronaldo, el ne va câștiga meciul. Dar, Ronaldo avea nevoie de echipă așa cum și noi aveam nevoie de el. A trebuit să se facă un compromis, deoarece echipa ajută jucătorul, chiar dacă el este cel mai bun de pe planetă", a explicat Bonucci.

Giorgio Chiellini spune că Juventus va fi echipa lui Paulo Dybala, după plecarea lui Cristiano Ronaldo

În interviul acordat în urma înfrângerii obținute de Juventus pe terenul celor de la Napoli, 1-2, căpitanul Giorgio Chiellini a recunoscut că gruparea bianconeri a trebuit să joace pentru CR7, dar a ținut și să anunțe faptul că, odată cu plecarea lui Ronaldo, Dybala va redeveni pionul principal al echipei.

"Când ai un jucător de clasă mondială ca Cristiano, nu poți să faci altceva decât să folosești echipa în așa fel încât să joace pentru el. Trebuie să îi fim recunoscători lui Cristiano pentru tot ce a făcut în acești ani la Juventus, dar mergem mai departe.

Acum, echipa va fi a lui Paulo Dybala. În ultimii ani, media lui de goluri a scăzut din cauza prezenței lui Cristiano, dar este un jucător cheie pentru această echipă și acest lucru este recunoscut de către toată lumea", a explicat căpitanul lui Juventus.

Etichete: juventus , cristiano ronaldo , leonardo bonucci


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Imediat după Bayern - Real Madrid, antrenorul a spus ”DA”! Contract până în 2027

Video Ce reacție a avut Florentino Perez, după golul de 2-2 marcat de Vinicius

”Situația este acum foarte clară”. Concluziile lui Thomas Tuchel, după Bayern - Real Madrid 2-2

Exclusiv Decizia luată de Rapid, după gestul făcut de Ermal Kasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț

Citeşte şi

Video Juventus - AC Milan 0-0. Gazdele au ratat cât pentru două meciuri și rămân la cinci puncte în spatele ”Diavolului milanez”

Chelsea e gata să se despartă de Mudryk! Ce echipe ”stau la pândă”

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”